RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dalglish: - Litt fornærmende

Foto: Getty / All Over Press
Hva synes du om at Liverpool satt helt stille på overgangsvinduets siste dag?

Liverpool startet januar måned med et 0-3-tap for Manchester City og fortsatte med 0-0 hjemme mot Stoke før det ble 1-3-tap mot Bolton.

Samtidig gikk manager Kenny Dalglish ut med beskjed til fansen: «Vi trenger ikke å forsterke spillerstallen og kommer ikke til å gjøre noe i januar».

Mange håpet nok likevel at han skulle trekke en joker eller to ut av ermet i overgangsvinduets siste timer.

Det skjedde ikke.

Ga beskjed
I stedet ledet han sitt lag til 3-0-seier borte mot Wolverhampton. Liverpool har, til tross for at det bare ble hentet fire av tolv mulige poeng i januar, kontakt med Chelsea på fjerdeplass. Det er bare fire poeng opp til londonlaget, som i øyeblikket innehar den fjerde og siste billetten til Champions League-sirkuset.

Les mer om kampen: Carroll svarte kritikerne på ettårsdagen.

- Vi gikk ut i går (mandag) og sa at det ikke ville skje noe på tirsdag, så det er en liten fornærmelse når dere ikke tror oss, og jeg ser ikke hvorfor vi skulle ha behov for å gjøre noe annet enn å si sannheten, si at ingenting var på gang, sa Dalglish til pressen etter kampen, ifølge liverpoolfc.tv.

Gjorde Kenny Dalglish klokt i å sitte stille igjennom overgangsvinduet?

Solid forsvar
Den bakre femmeren med keeper Pepe Reina, backene Glen Johnson og José Enrique og stopperne Martin Skrtel og Daniel Agger holdt tett mot Wolves. Liverpool har bare sluppet inn 21 mål på 23 kamper. Bare Manchester City (19) har sluppet inn færre baklengsmål.

Offensivt har Andy Carroll, som Liverpool ønsket å bytte for Carlos Tevez, vist seg fra en mer positiv side i de siste par kampene. Han scoret det første målet mot Wolves. Craig Bellamy har vært livlig lenge. Charlie Adam produserer målgivende pasninger og Dirk Kuyt har begynt å score mål igjen.

De fire neste kampene vil gi trolig svar på hvor Liverpool står. Tottenham kommer på besøk på Anfield mandag kveld, før Manchester United og Old Trafford står på programmet fem dager senere. Så venter Everton og Arsenal på den andre siden av et landskampopphold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere