RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP Photo/Scanpix

Dalglish: - Vi vil alltid støtte ham

Sist oppdatert:
Kenny Dalglish forsvarer sin spiller, men Luis Suarez og Liverpool skuffet stort borte mot Wigan.

WIGAN - LIVERPOOL 0-0:

Fokuset var helt klart på Liverpools Luis Suarez før onsdagens ligaoppgjør mot Wigan, etter at han ble dømt skyldig i påstandene om at han kom med rasistiske bemerkninger mot Manchester Uniteds Patrice Evra.

Siste: Suárez anker utestengelse

Spissen ble suspendert i åtte kamper, men straffen har ikke i tredd i kraft ennå, og Suarez var i Liverpools startoppstilling.

Liverpool-spillerne viste uasin støtte til sin lagkamerat før kampen.

Først offentliggjorde de en uttalelse der du uttrykte sjokk og sinne over avgjørelsen til FA.

- Luis Suares er vår lagkamerat og venn. Vi støtter han helt og holdent, og vi vil at verden skal vite det. Vi vet at han ikke er rasist, skriver spillergruppen i pressemeldingen.

Suarez skuffet
Deretter viste Liverpool sin støtte til Suarez ved å varme opp i T-skjorter med bilde av spissen.

Det var imidlertid en tam forestilling fra Luis Suarez og Liverpool publikum ble vitne til.

Bortsett fra noen gode finter og et godt frisparkforsøk, var det lite Liverpool-spissen fikk til, og man kan lure på om 24-åringen var preget av det som har skjedd de siste dagene.

Tre minutter før full tid ble Suarez til og med byttet ut.

Kampen endte også i skuffelse for Liverpool som lag. Charlie Adam bommet på straffe, noe som var skjebnesvangert for de røde. Kampen endte 0-0, noe ingen i Liverpool vil være fornøyd med.

Etter kampen valgte Kenny Dalglish å igjen gi sin støtte til Luis Suarez.

- Vi har alltid sagt at vi vil støtte ham og sånn vil det fortsette, sier Liverpool-manageren, ifølge BBC.

- Fansen vet at han betyr en hel del for fotballklubben og han har stor respekt for supporterne. Det er et flott forhold der, og det vil ikke bli brutt, legger Dalglish til.

(artikkelen fortsetter etter bildet)

Straffebom
Liverpool startet kampen best, og satte Wigan under press. Overtaket dabbet imidlertid av etter hvert, og Wigan kom mer med i kampen.

Begge lagene hadde flere sjanser i løpet av omgangen, men det sto 0-0 til pause.

Fem minutter etter hvilen skulle imidlertid Liverpool få en gylden mulighet til å ta ledelsen. Luis Suarez forsøkte seg med en volley, som gikk i hånda til Gary Caldwell.

Dermed fikk Charlie Adam sjansen fra ellevemetersmerket, men forsøket ble reddet av Ali Al Habsi. Det var Liverpools fjerde (!) straffebom denne sesongen.

Det virket som luften gikk litt ut av Liverpool-ballongen etter straffebommen, og laget skapte ikke altfor mye, selv om de hadde ballen mest. Mot slutten hadde derimot Wigan noen gode sjanser til å sikre seg seieren.

Men det endte med et skuffende 0-0-resultat for Merseyside-laget. Vinner Tottenham mot Chelsea i morgen, vil Liverpool være sju poeng bak London-laget i kampen om fjerdeplassen.

Wigans helt Ali Al-Habsi var imidlertid storfornøyd.

- Det er et stort resultat for oss. Vi har vist god lagmoral de siste tre kampene, og fått tre poeng mot WBA og ett poeng mot Chelsea og Liverpool. Alle trodde Wigan ville slite, men vi har vist at vil sloss for å holde oss i ligaen, sier keeperen, ifølge BBC.

PS: Det ble i løpet av kampen bekreftet at Luis Suarez vil anke FA avgjørelse i Evra-saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere