RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dalglish langer ut mot Wenger

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
- Hvis han ikke kan kommentere England-jobben, kan han ikke kommentere enkeltspillere.

Kenny Dalglish håper at FA vil ta en titt på Arsène Wengers kommentarer, som antyder at Luis Suarez filmer.

Arsenal stakk av med en noe heldig 2-1-seier da lagene møttes forrige helg. Det mange snakket om etter kampen, var straffen som Liverpool ble tildelt i første omgang etter at Luis Suarez gikk i bakken etter en duell med Wojciech Szczesny.

- Ingen rørte Suarez
Før mandagens kamp mot Newcastle uttrykte Wenger sin frustrasjon over spillere som går altfor lett i bakken og nevnte blant annet Suarez' navn.

- Det irriterer meg, men det kan skje med mine spillere også. Ta for eksempel Luis Suarez som fikk straffe forrige helg. Det var ikke straffe, ingen rørte ham, uttalte Wenger ifølge Sky Sports.

- Når de ruller rundt på matta, tar av seg leggbeskytteren som om han har blitt sparket voldsomt, det er langt over kanten. Vi trenger ikke slikt.

FA bør reagere
Uttalelsene har fått Kenny Dalglish til å reagere. Nå vil Liverpool-manageren at FA burde ta affære og gi Wenger en smekk over fingrene.

- Jeg er sikker på at FA vil se på saken og ta en prat med ham. Hvis du ikke kan snakke om jobben som England-manager, er jeg sikker på at du ikke kan snakke en enkeltspiller på den måten.

Skotten reagerer også på at Wenger ikke nevnte noe om Suarez da managerne takket for kampen, men i stedet åpnet seg til pressen over en uke senere.

- Han sa aldri noe om at Suarez filmer til meg. Han sa at det var en fantastisk kamp og at de var veldig heldige som vant, sier Dalglish.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere