RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dalglish slakter egne spillere

Foto: Ap/Scanpix
Sist oppdatert:
- Spillernes innstilling til kampen var dårlig, mener Liverpool-sjefen.

LIVERPOOL - FULHAM 0-1

Kenny Dalhlish er ikke nådig i sin dom av Liverpools spillere etter 1-0-tapet for Fulham hjemme på Anfield tirsdag.

De røde maktet ikke å slå tilbake etter at Martin Skrtl hadde satt ballen i eget mål allerede etter fem minutter, og dermed kunne gjestene fra London innkassere sin første seier på Anfield.

- Dårlig innstilling
Manager Dalglish hadde problemer med å finne noe positivt å ta med seg fra kampen og var langt fra tilfreds med lagets prestasjon.

- Spillernes holdning var ikke riktig. Hvis du går inn til en kamp med en dårlig innstilling, blir prestasjonen dårlig, og det var det som skjedde for oss i dag, sier Dalglish ifølge Daily Mail.

Skotten klarte likevel å finne noe positivt, men er helt klar på at laget ikke kan fortsette på denne måten.

- Det var én eller to positive ting å ta med seg, men som jeg sa, er det for mange negative ting. Man får ingenting hvis man går inn i en kamp med en slik innstilling, og det var det vi fikk - ingenting. Det er ikke riktig å ha en slik holdning til arbeidet sitt, sier Dalglish.

-Påvirker ikke FA-cupfinalen
Til tross for det forsmedelige nederladet, mener Liverpool-sjefen at resultatet ikke vil påvirke det som skal skje kommende lørdag - FA-cupfinalen mot Chelsea.

- Det vil ikke ha noe å si for lørdag, men det betyr ikke at det var greit at dette skjedde. Hadde vi vunnet 4-0 i dag, hadde det heller ikke hatt noen betydning for det som skal skje på lørdag, mener skotten.

Dalglish tok også sin del av skylden for tapet ettersom han gjorde flere bytter på laget, i håp om å gi flere spillere en mulighet til å spille seg i form for neste helgs storkamp.

- Det var en eller to som spilte bra, men bortsett fra dem, var det svakt. Jeg forsøkte å gi alle en sjanse før finalen, men gjorde kanskje en feil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere