*Nettavisen* Sport.

Danmark-stjerne får skryt etter tårevått intervju

FIKK SKRYT: Danmarks Pierre Højbjerg var så stolt og utmattet etter lørdagens 2-0-seier over Serbia at han begynte å gråte da han ble intervjuet på TV. Foto: Scanpix Denmark (Reuters)

Begynte å gråte under TV-intervju.

14.06.15 16:15

Danmarks Pierre Højbjerg var så stolt og utmattet etter lørdagens 2-0-seier over Serbia at han begynte å gråte da han ble intervjuet på TV.

- Vi fortjener det, og vi har arbeidet så hardt. Jeg er helt ferdig, sa Højbjerg til Kanal 5s reporter.

Det var et stort TV-øyeblikk. Danmark hadde akkurat vunnet helt fortjent 2-0 over Serbia og tok med det et stort steg mot EM i Frankrike. På gresset i Parken sto Højbjerg med tårer i øynene og fortalte hele Danmark akkurat hvordan han hadde det.

Han måtte flere ganger i løpet av intervjuet ta korte pauser og tørke bort tårene. Intervjuet har nå blitt en stor hit på sosiale medier både i og utenfor Danmark, og mange roser spilleren opp i skyene. Højbjerg har i ettertid måttet forklare dansk presse hvorfor han var så rørt.

- Jeg var så sliten, jeg var helt ferdig. Og det betydde så utrolig mye for meg – sikkert like mye som for de andre på laget. Jeg kunne rett og slett ikke holde det tilbake, sa Højbjerg.

- Folk skal være ekte. Det er det viktigste. Jeg tror det handlet om opplevelsen av å vinne og samtidig være så totalt utmattet, sa Olsen.

Etter 2-0-resultatet ligger Olsens menn i god posisjon til å ta annenplassen i gruppa. Danmark har 10 poeng på fem kamper, mens Albania følger på tredjeplass med sju poeng på fire kamper. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag