Dansk godbit til kvelds

Foto: Erlend Aas/Scanpix

Formsterke Sønderjyske må angripes til herlig odds lørdag kveld

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Hvor ble det av Rosenborg?
Tippetips: Newcastle på randen av stupet
Få oversikt: Disse er skadet i Tippeligaen
Få oversikt: Disse er skadet i Premier League
V75 Bergen: Hansen spiller frekt

Lørdagens langoddsprogram er spekket med høydepunkter fra både inn-og utland. Som vanlig spilles det to tippeligakamper om lørdagene. I England spilles aller siste serierunde i Championship, mens vi får en forsmak på Champions League-finalen når Borussia Dortmund og Bayern München møtes til seriekamp i Tyskland.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Sandnes Ulf - Vålerenga B 3,00

Fullt fortjent seier til Sandnes Ulf borte mot Rosenborg sist helg og Asle Andersens lag har fått en flott sesongstart. Men tålte åpenbart ikke å vinne kampen i Trondheim og røk overraskende 0-2 for Fløy i cupens andre runde onsdag. Vålerenga var klart forbedret i hjemmemøtet mot Aalesund sist helg, ihvertfall de første 60 minuttene, og tok en sårt tiltrengt trepoenger. Fulgte opp med en overbevisende 8-1 seier borte mot Ullern onsdag kveld. Norsk Tipping har satt hjemmelaget til forholdsvis klar favoritt i denne kampen. Vi værer formstigning for Vålerenga og tror laget er bedre enn Sandnes Ulf. 3,00 på at Vålerenga fortsetter fremgangen ser ut som strålende odds og er lørdagens klart beste langskudd.

Crystal Palace - Peterborough B 3,40
Til tross 1-5-4 på de åtte siste seriekampene er Palace fortsatt på 5. plass før den siste serierunden, men med tap her risikerer laget at Nottingham Forest går forbi og snapper playoffplassen. 12-8-2 er naturligvis strålende tall hjemme på Selhurst Park, men 0-3-1 er fasiten på de fire siste. Kun målforskjellen holder Peterborough over nedrykksstreken før den siste runden, men både Barnsley (plassen bak) og Wolverhampton (nest sist) har vanskelige bortekamper lørdag. 4-5-1 på de ti siste seriekampene for Posh, som fjerner all tvil om videre eksistens i Championship med seier her. Vi tror Peterborough har langt bedre muligheter til tre poeng enn det oddssettingen indikerer og 3,40 er et annet klart langskudd for oss lørdag.

Dagens avslag
Queens Park Rangers - Arsenal

Det er greit nok at hjemmelaget allerede er klare for nedrykk og at Arsenal kjemper for 3. plassen (og eventuelt 4. plassen), men derfra til å tilby 1,35 i odds på borteseieren er det langt. Dagens sikreste avslag.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Sønderjyske - Aalborg

Fire serierunder før slutt i den danske superligaen, så er fortsatt mye uavklart (bortsett fra at FC København tar gullet). Meget formsterke Sønderjyske har 34 poeng og dermed tre poeng ned til Horsens under streken. Sist helg ga Sønderjyske sterke Nordsjælland fight helt til siste slutt og tok med seg ett sterkt bortepoeng. De tre foregående er alle vunnet og tolv mål er scoret på disse fire kampene. Hjemmestatsen viser ikke bedre enn 3-2-10, men de to siste er begge vunnet.

Også Aalborg viser strålende form for tiden og er opp på 3. plass med sine 45 poeng. Både tredjeplass og fjerdepalss gir Europa League-kvalik, mens andreplassen gir Champions League-kvalik. Opp til Nordsjælland på 2. plass er det imidlertid ni poeng, så det toget er nok godt. 4-1-0 på de fem siste er uansett sterke tall.

Hjemmelaget får tilbake Nicolaj Madsen fra karantene i kveld, men mangler stadig fem man som er ute med skade. For Aalborg må forsvarssjef Lasse Nielsen sone karantene, og ellers er Jakob Ahlmann og Thomas Augustinussen tvilsomme.

Det handler om oddstips dette og da må man vurdere odds opp mot sjanser. Hvorfor bortelaget er satt til favoritt her, er ikke lett å begripe og da må vi angripe hjemmeseier til herlige 2,55 i odds.

Kampen kan heldigvis spilles som singel og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 18.55)
Kamp 104 Sønderjyske - AaB 2,55 2,90 2,35:
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.