Dansk keeper klar for Sarpsborg 08

FÅR NY SPILLER: Sarpsborg 08-trener Geir Bakke har fått på plass den danske keeperen Lasse Heinze.

FÅR NY SPILLER: Sarpsborg 08-trener Geir Bakke har fått på plass den danske keeperen Lasse Heinze. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

- Han kommer inn og styrker spillergruppa.

Den danske keeperen Lasse Heinze skrev manadag under en kontrakt ut sesongen med Sarpsborg 08.

- Etter at Quentin Westberg forsvant trengte vi en keeper og da fikk vi denne muligheten. Han er en keeper med flere hundre kamper på et høyt nivå i Danmark og vi har fått gode referanser fra de danske spillerne i klubben vår. Han kommer inn og styrker spillergruppa, og vil være i en konkurransesituasjon med Duwayne Kerr, sier sportssjef Thomas Berntsen.

29-årige Heinze trente med klubben mandag. Han har ønsket seg vekk fra den danske seriemesteren Midtjylland, hvor han har vært et tredjevalg den siste tiden.

- Jeg har ikke helt fått sjansen i Midtjylland og derfor følte jeg at dette var en mulighet til å få karrieren litt i gang igjen. Det blir spennende og jeg ser fram til å ta fatt på denne nye utfordringen, sier keeperen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Sarpsborg solgte nylig keeper Quentin Westberg til franske Tours, og trenger derfor en ny utfordrer til jamaicanske Kerr. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.