RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: OLIVIER MORIN (AFP)

Dansk sex-nekt under VM

Det blir ingen «scoringer» på Dennis Rommedahl og de andre danske VM-spillerne.

De danske spillerne i VM får nemlig bare møte sine koner og kjærester på stadion en kort stund etter hver kamp. På spillerhotellet Simola Golf and Country Estate er ikke damene velkomne, skriver sporten.dk.

Danske «scoringer» må altså skje på banen, ikke i senga.

Moro: Lyst til å lage intern VM-konkurranse?

- Spillerne kan møtes med sine koner og kjæreste etter Nederland-kampen, hvis vi kan finne et sted å møtes på stadion. Det blir like etter kampen og bare en kort stund, så de så vidt rekker å si hei, forteller sekretær for det danske landslaget, Simon Rasmussen.

Tips for Danmarks gruppe Gruppe E: Kan gå hele veien med Robben

En måneds avholdenhet fra sengekos vekker ingen begeistring blant de danske spillerne.

- Kona mi blir hjemme i Danmark, så jeg bryr meg ikke, smiler Martin Jørgensen, men Dennis Rommedahl innrømmer at savnet av kona kan bli tungt å bære.

- Som profesjonell fotballspiller innretter mann seg etter reglene. Kanskje er man bekymret for om det vil ødelegge konsentrasjonen for oss om damene våre var i leiren. Men jeg tror ikke det er fordi noen er redd for at vi vil bruke for mye krefter på sex, sier Ajax’ høyreving.

De ulike VM-lagene har ulike regler når det gjelder konebesøk, men i de aller fleste leire er utroskap strengt forbudt, med strenge disiplinærstraffer som følge om noen bryter forbudet.

Nettavisens VM-magasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere