RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dårlig nytt for Chelsea-supporterne

Foto: Darko Bandic/AP
Sist oppdatert:
Michael Essien skadet seg på trening i Afrikamesterskapet.

Chelseas midtbanespiller Michael Essien ble søndag fraktet til et sykehus i den angolske hovedstaden Luanda, etter å ha pådratt seg en mulig kneskade på trening med det ghanesiske landslaget, melder nyhetsbyrået Reuters.

Det er usikkert når landslagskapteinen er tilbake i spill, og dermed står Ghanas nøkkelkamp mot Burkina Faso i Afrikamesterskapet på tirsdag i fare for Essien.

Ghanas landslagstrener Milan Rajevac forklarte søndag at han ikke visste noe om omfanget av skaden, og at han ville vente på rapporter fra legene.

- Han har blitt utskrevet fra sykehuset, og er tilbake hos lagkameratene på hotellet. Vi kjenner ikke til omfanget av skaden, forteller Ghanas pressetalsmann Randy Abbey til Reuters søndag kveld.

Michael Essien har kun spilt 45 minutter for Ghana under årets Afrikamesterskap, ettersom Chelsea-stjernen utsatte turen til Angola for å bli kvitt en skade i knehasen. Midtbanespilleren ble ytterligere forsinket på grunn av dårlig vær i England som forårsaket kanselleringer i flyavgangene.

Ghana må vinne sin kamp mot Burkina Faso på tirsdag for å kvalifisere seg til kvartfinalen i Afrikamesterskapet.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere