RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dårlig nytt for Rosenborg

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX
Sist oppdatert:
En ankelskade gjør at Steffen Iversen ikke får deltatt i Tippeliga-åpningen.

Iversen ble skadet i søndagens kamp mot Aalesund. Nå tyder alt på at han ikke får spilt mot Molde i første runde av Tippeligaen, som spilles kommende helg.

- Det er et slags overtråkk, der bånd i den høyre ankelen er strukket. I dag halter han, og det virker å være en lang vei å gå før han kan spille fotball igjen. Men slike skader er litt vanskelig å forutsi utviklingen på. Nå skal vi ta en ny test av tilstanden tirsdag, sier Haakon Schwabe til Adressa.no.

Schwabe legger til at han vil bli svært overrasket dersom Iversen skulle rekke kampen mot Molde.

Iversen er ikke begeistret for kunstgress, men ifølge Schwabe skyldes oppsto ikke denne ankelskaden fordi søndagens superfinale ble spilt på kunstgress. Underlaget kan imidlertid ha bidratt til at skaden ble større enn den kanskje ville ha blitt på naturgress.

- Slike skader kan oppstå hvor som helst, og i utgangspunktet er ikke kunstgresset skylden her. Men når en slik takling treffer, sitter foten mer fast i kunstgresset enn i naturgress, og det blir lettere et alvorlig overtråkk, sier Schwabe.

Rosenborg er regjerende seriemester og vant 3-1 i superfinalen mot cupmester Aalesund etter mål av Kris Stadsgaard, Rade Prica og Trond Olsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere