Gå til sidens hovedinnhold

Dårlig presisjon ødela for Ørn

Trondheims-Ørn spilte 1-1 i toppkampen mot Energij Voronezj i torsdagens europacupkamp. Med bedre presisjon i angrepet kunne Ørn vunnet kampen.

Brit Sandaune ga Ørn ledelsen etter bare sju minutter da hun stanget inn en corner. Etter halvtimen utlignet Nadezda Bosikova for russerne.

- Det ble en tett kamp med få sjanser. Stillingskrig hele veien og et rettferdig resultat. Vi får imidlertid altfor lite ut av banespillet. Det offensive spillet ble preget av dårlig presisjon. Vi var rett og slett ikke dyktige nok, innrømmet trener Trond Nordsteien etter kampslutt.

Etter at russerne utlignet var kampen mer eller mindre kjemisk fri for sjanser.

- Vi kom tilbake helt på tampen. De ble helt sluttkjørt, men vi maktet ikke å skape sjanser. Selv med ti cornere får vi ikke avsluttet, sa en skuffet Nordsteien til NTB.

Møter Brøndby
Lørdag møter Ørn danske Brøndby i den siste gruppespillkampen. Ettersom Alma fra Kasakhstan er svakest av de fire lagene kan de tre beste lagene ende på fem poeng. Da vil målforskjellen avgjøre hvem av de tre som sikrer seg avansement. Kun to lag går videre til neste runde.

- Vi kan slå Brøndby, sjansen er vel 50/50 for at vi lykkes. Vi stiller skadefritt, men kan i verste fall ryke ut på målforskjell. Kanskje var 1-1 i dag et resultat som gir oss to poeng for lite, sa Nordsteien.

(©NTB)

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger