Dårlige Deila-nyheter: Mister superspissen

FORLATER CELTIC: John Guidetti forlenger ikke oppholdet hos Ronny Deilas Celtic.

FORLATER CELTIC: John Guidetti forlenger ikke oppholdet hos Ronny Deilas Celtic. Foto: (All Over Press)

John Guidetti bekrefter at han forlater Celtic.

25.05.15 09:06

Celtic-manager Ronny Deila var tidligere i sesongen klar på at han ønsket å beholde sin svenske spiss John Guidett, som har vært på utlån fra Manchester City siden sommeren.

- Vi prater med alle rundt ham og ham også. Og han er positiv. - Selvtilliten hans er fantastisk. Han ble en stjerne blant fansen med én gang, og dette ser ut som hjemmet hans, har Deila uttalt tidligere.

Slik blir det dessverre ikke.

Søndag, etter Celtics siste seriekamp for sesongen, bekreftet nemlig Guidetti gjennom sin Instagram-profil at han forlater klubben.

- Jeg vil si takk til alle spillere og ledere i Celtic, og til klubbens fantastiske supportere. Det har vært et herlig år. Jeg har vunnet min to første titler og blitt kjent med mange fantastiske mennesker. Men det beste av alt er at jeg har fått spille foran et fullstappet Celtic Park i en europeisk cupkamp, noe Celtic er kjent for over hele verden. Så takk nok en gang. Jeg er stolt og lykkelig over å ha spilt for Celtic, skriver svensken, som etter en god start i Skottland, etter hvert slet med å finne målet.

Det ble til slutt åtte mål på 24 kamper.

Hvor turen går videre nå, sier Guidetti ingen ting om, men det spekuleres i om han drar tilbake til nederlandske Feyenoord hvor han tilbrakte én sesong på utlån fra Manchester City for noen år siden.

Uansett hvor han drar, blir han iallfall gratis for sin nye klubb. Kontrakten med City går nemlig ut i sommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.