RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKUFFET: Resultatene ble ikke slik David Nielsen hadde håpet. Strømsgodset vant bare 11 av 27 kamper under hans ledelse.
SKUFFET: Resultatene ble ikke slik David Nielsen hadde håpet. Strømsgodset vant bare 11 av 27 kamper under hans ledelse. Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)

David Nielsen blir ny trener i Lyngby

Sist oppdatert:
Forlater norsk fotball til fordel for hjemlandet.

Strømsgodset og David Nielsen tok farvel med hverandre for noen uker siden, etter at dansken hadde oppnådd svært lite i sin tid som hovedtrener i drammenslaget.

Fotsporene til Ronny Deila ble for store å fylle.

Nå har David Nielsen funnet en ny sti. 38-åringen er ansatt som hovedtrener i Lyngby, en av klubbene han representerte i sin tid som spiller.

- Vi så etter en profil som først og fremst er en vinner - og det er David. Han har erfaring fra høyeste nivå, både som spiller og trener, han er offensiv og ballbesittende i sin tilnærmelse, han er engasjert og faglig dyktig, sier administrerende direktør Dennis Poulsen i Lyngby Boldklub.

Nielsen var trener i Nest-Sotra før han kom til Strømsgodset, hvor han først jobbet som assistent for Deila og deretter overtok sjefsstolen da Deila reiste til Skottland og Celtic.

Overfor Nettavisen klaget Nielsen på at «ikke alle i Strømsgodset var med på prosjektet hans» da han trakk seg.

Nielsen har undertegnet en treårskontrakt med Lyngby. Det samme har Thomas Nørgaard, som blir hans assistenttrener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere