RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Davids-retur til England

Foto: Scanpix
Gjør comeback to og et halvt år etter sin forrige seriekamp!

Edgar Davids var en av de store stjernen den tiden det fortsatt var mulig å være glad i det nederlandske landslaget. Riktignok fikk midtbanespilleren en ripe i lakken da han i 2001 ble tatt for nandrolonbruk, men straffen ble kortvarig, og Davids rakk etter hvert hele 74 landskamper for treskolandet.

Karrieren inneholder stopp i klubber som Ajax, Milan, Juventus, Barcelona, Inter og Tottenham, før han i januar 2007 vendte nesa hjemover, og så ut til å avslutte karrieren i gamlelaget Ajax.

I mai 2008, i en alder av 35 år, spilte han sin siste seriekamp for det nederlandske topplaget, og bortsett fra noen oppvisningskamper, har det vært nokså stille fra midtbanespilleren med strikkmotoren.

Fredag ble det overraskende klart at han likevel ikke har gitt seg, nå er 37-åringen nemlig skrevet under en kontrakt med London-laget Crystal Palace. Championship-laget er nettopp kommet ut av administrasjon, og har gitt David en prestasjonsbasert kontrakt, noe midtbanespilleren ser fram imot.

- Dette er spennende for meg.

- Jeg nyter å spille fotball, og ønsker å kunne vise fram hva jeg fortsatt kan, sier Davids til klubbens hjemmeside.

Davids har inntil nylig trent med Ajax.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere