Gå til sidens hovedinnhold

- De burde ventet med å ansette Nordlie

Norsk Trenerforening er ikke fornøyd med at Tom Nordlie er ansatt som KIL-trener.

- Trenerforeningen ønsker Tom Nordlie lykke til i jobben som ny KIL-trener. Vi hadde dog gjerne sett at KIL Toppfotball og Tom Nordlie hadde ventet med å formalisere samarbeidet inntil en endelig sluttavtale med Per Brogeland var kommet på plass, sier leder i foreningen, Teddy Moen, til Glåmdalen Nett.

- Dette ville vært det ryddigste og naturlige i en slik setting, og på den måten ville alle parter utvist respekt for den vanskelige situasjonen som Brogeland er satt i, sier Moen.

Han understreker at både KIL Toppfotball og Tom Nordlie ble gjort kjent med Trenerforeningens tanker omkring disse tingene over telefonsamtaler i går, onsdag.

- Per Brogeland har mottatt ett tilbud til sluttoppgjør med tanke på å få på plass en avslutning på arbeidsforholdet med KIL. Inntil dette er på plass, har Brogeland fortsatt formelt ett arbeidstakerforhold til klubben.

- Trenerforeningen fikk onsdag oversendt dette fra Brogeland og NFTs advokat Claude A Lenth, og vil se næmere på dette i dag. Etter dette vil vi komme tilbake til klubben på vegne av Per Brogeland.

Lederen i Norsk Trenerforening understreker at det ikke er kommet til noen avtale mellom Brogeland og KIL.

HTML EMBED
Reklame

Rekordlav pris på Garmin-favoritt