Gå til sidens hovedinnhold

De går for 0-0

Men ingen av dem klarer det. Sjekk dagens dobbel fra Serie A.

Sportspills meny søndag
V64 Eskilstuna: Maharajah i V64!

V5 Sørlandet: Hamre igjen
Oddstips 1: Catania får tillit
Oddstips 2: Zlatan til topps
Tippetips: Messi møter Falcao

Premier League: Skaderapport

Det er en flott meny på langoddsen søndag. Det er mye vintersport, vi finner også NFL, og fotballobjekter fra Premier League, Ligue 1, Primera Division, Bundesliga og mye annet.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
191. Willem II - Ajax (1-0) H 3,50

Nederlandsk Æresdivisjon. Wilhem II er fast inventar i heisen mellom øverste og nest øverste nivå i Nederland. Nå er de oppe i æresdivisjonen og ligger som vanlig sist, med bare 2-5-9 totalt. Som store outsidere slo de Heerenveen 3-1 i sin forrige hjemmekamp og de er ubeseiret i tre kaper på rad. Forrige runde spilte de 0-0 borte mot AZ, som da var favoritter i samme størrelse som Ajax er i dag. Bortelaget har vunnet fem strake kamper nå og suser oppover tabellen. Kun to ganger på 2000-tallet har de tapt på dagens bane. Vi går for en kjempeskrell her, vi ser en liten mulighet for at Ajax flyr for høyt og undervurderer den lille klubben fra Tilburg. Ren H til 8,65 er på grensen til galskap, vi bruker 3,50 på at hjemmelaget ikke taper.

232. FC Pacos Ferreira - Vitoria Guimaraes B 3,15
Portugisisk Primeira. Vi ser liten grunn til å stole på hjemmelaget, som bare har vunnet én hjemmekamp hittil og generelt spiller mye uavgjort. Olhanense og Maritimo har spilt uavgjort her nylig, ikke spesielt sterke lag. Guimaraes har 2-1-2 på fem bortekamper, tapene kom for suverne Porto og Benfica. Forrige sesong vant Guimaraes 5-1 her og 3-1 hjemme, og det lagene har vist hittil tyder på at hjemmelaget gjøres til for stor favoritt nå. Kampen er åpen og uavgjort er det selvsagt fare for, men 3,15 på bortelaget er så fristende at vi må prøve.

Dagens avslag
161. Tottenham - Swansea City H 1,55

Premier League. Garret Bale spiller antagelig ikke for hjemmelaget i dag, og oddsen på 1,55 frister mindre og mindre når vi vet hvor gode resultater Swansea har oppnådd i det siste. Nå tapte Swansea 3-4 for Norwich sist, og de var ikke blendende gode i 1-0-seieren mot Middlesbrough i midtuken, men likevel, de slo Arsenal 2-0 på forrige reise og vant i Newcastle før det. Tottenham hadde seieren i lomma borte mot Everton, men mistet konsentrasjonen og tapte 1-2 på overtid. Vi lar dette objektet passere uten innsatser.

Dagens spill
Mange spennende kamper skal spilles i dag, men de gode oddsspillene er ikke like mange som i går. Men de finnes, og selv om vi legger listen litt lavere enn i går er troen desto større. Først ser vi på et par av klokken 15.00-kampene i Serie A, der vi mener det er gevinster å hente.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

173. Catania - Sampdoria
Catania tok sesongens første borteseier forrige runde, 3-1 i Siena. Selv med et par fravær i laget styrte de kampen og vant trygt. Dette tok dem opp på øvre halvdel, men som vanlig er det poengfangsten hjemme på Sicilia som gir grunnlaget for respektable tabellplasseringer. 5-1-2 på åtte hjemmekamper er status. Forrige hjemmekamp tapte man 1-3 for Milan, og Juventus har også vunnet her. I dag kommer imidlertid en motstander man skal ha gode sjanser til å slå.

Almiron er suspendert, og Gomez, Sciacca og Biagianti er ute med skader. Barrientos returnerer fra suspensjon og Bellusci er også tilbake. Slik kan hjemmelaget starte:

Andujar - Alvarez, Legrottaglie, Bellusci, Marchese - Izco, Salifu, Lodi - Castro, Bergessio, Barrientos

Sampdoria fikk ikke til all verden hjemme mot Udinese sist mandag, dessverre for vårt tips, og den gode perioden deres stoppet på tre poenggivende kamper. Før dette var laget i krise etter syv strake tap. Nå blir det tøft å slå tilbake på Sicilia, Sampdoria har ikke vunnet borte siden tredje serierunde, i september.

Trener Ferrara sier han skal bruke Icardi som ensom spiss i dag. "Vi møter et hurtig og aggresivt lag, og vi må vokte oss for å havne i undertall. Vi må tilnærme oss motstander på riktig måte", leser vi på Gazetta. Bortelaget skal ligge lavt, med andre ord. Maxi Lopez er usikker, Munari og Juan Antonio er ute, og lagets kaptein Gastaldello er suspendert. Defensive Mustafi og Krsticic returnerer fra suspensjoner. Det ligger an til denne startoppstillingen:

Romero - Mustafi, Rossini, Costa, Berardi - Krsticic, Tissone, Maresca, Obiang, Poli - Icardi

Spørsmålet vi stiller oss er om Sampdoria vil få det 0-0-resultatet de håper på, og svaret blir nei. Catania kjører høyt tempo hjemme på øya og vi tror de tar dette også uten Almiron og Gomez. 1,75 for hjemmeseier brukes i en dobbel.

180. Parma - Cagliari
Parma tapte sin andre bortekamp på rappen da det ble 1-2 for Atalanta forrige runde. Parma har to ansikter, de feiler gang på gang på reise mens hjemmekampene har gitt 4-3-0 hittil. Inter ble slått 1-0 i den forrige på Ennio Tardini. Parma er nummer 11 før søndagens kamper og skal de holde seg unna bunnstriden er de nødt til å fortsette poengfangsten hjemme. Etter to reiser med tap, skal det bli godt å komme hjem.

Galloppa (m) er usikker, mens Mirante, Musacci og Rosi er ute. Zaccardo (f) var usikker, og nå ser det ut som han starter på benken og Benalouane starter på backen. Slik kan Parma se ut:

Pavarini - Benalouane, Paletta, Lucarelli, Gobbi - Marchionni, Valdes, Parolo - Biabiany, Amauri, Sansone

Cagliari er nede i en dyp bølgedal. Normalt tar de mange poeng hjemme, men nå feiler de på Sardinia også. Tap 0-2 hjemme for Chievo forrige runde var uheldig, for Cagliari hang godt med, men tallene er tydelige: 0-2-4 på de seks siste, bare fire scoringer, og marginene er slett ikke på Cagliaris side lenger. Forrige bortekamp røk de 1-4 i Udine.

Pinilla (a) er suspendert. Eriksson (m) står over, han trenger hvile. "Mot Parma teller kun resultatet", er trener Pulgas budskap. Slik kan bortelaget starte:

Agazzi - Pisano, Astori, Ariaudo, Avelar - Ekdal, Conti, Nainggolan - Cossu - Nene, Sau

Bortelaget er rimelig desperate etter poeng her, de er nødt til å snu den dårlige trenden. Men å ville er ofte ikke nok, man må evne, og at Cagliari skal bli de første til å vinne i Parma har vi ingen tro på. Bortelaget er nok fornøyd med 0-0, men det skal Parma kunne nekte dem. Vi bruker 1,85 på hjemmeseier og får en dobbel til 3,24. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 14.55.

173. Catania - Sampdoria 1,75 3,15 3,50
180. Parma - Cagliari 1,85 3,10 3,20

Total odds 3,24

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill