*Nettavisen* Sport.

De Gea åpner for United-overgang

Foto: Scanpix / Reuters/ Sergio Perez

Anders Lindegaard kan få det tøft med å ta over førstekeeperrollen på Old Trafford.

11.12.10 19:31

Atlético Madrid-keeperen David de Gea (20) skal ifølge ESPN soccernet være åpen for å flytte på seg.

Det ettertraktede spanske keepertalentet har i lengre tid blitt koblet til en overgang til Old Trafford og Alex Fergusons mannskap. Og 20-åringen utelukker ikke samtaler med Manchester United til sommeren.

Velkomne til samtaler
- Jeg vet at Sir Alex Ferguson allerede har sett på meg. Kontrakten min løper til sommeren 2013. Etter denne sesongen bør vi ta en titt på hva som skjer. De som har lyst til å snakke kan komme for en samtale, sier David de Gea, og legger til:

- Jeg skylder Atlético alt, og jeg kan godt tenke meg å bli her. Men på en annen side, Manchester United er en stor klubb.

Uniteds førstekeeper Edwin van der Sar (40) nærmer seg slutten av karrieren og manager Alex Ferguson er på utkikk etter en verdig erstatter.

Anders Lindegaard (26) er allerede hentet inn fra Aalesund, men Ferguson ser ikke ut til å føle seg sikker på at den danske landslagsmålvakten har det som skal til for å fylle skoene etter van der Sar.

Vil kopiere van der Sar
David de Gea vet imidlertid hvordan han framstiller seg selv som den perfekte erstatteren til den aldrende nederlenderen.

- Jeg liker Edwins keeperstil godt. Jeg prøver å gjøre hans stil til min egen, sier de Gea.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.