RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew Yates / AFP / NTB scanpix

De Gea vil tilbake til Atlético Madrid

Sist oppdatert:
... men ikke før om noen år.

Manchester Uniteds etter hvert så solide sisteskanse David De Gea er for tiden sammen med resten av Spanias u21-landslag og forbereder seg til det nært forestående mesterskapet.

Til den spanske avisa AS snakker han varmt om gamleklubbens gode sesong.

- Atlético Madrid har hatt en formidabel sesong. De vant cupfinalen mot Real Madrid på Santiago Bernabeu, og har også kvalifisert seg for Champions League, sier den spanske målvakten ifølge Sky Sports, og understreker at han veldig gjerne returnerer til moderklubben - en dag.

- Forhåpentligvis kan jeg dra tilbake en gang i framtiden. Det har alltid vært hjemmet mitt, og vil alltid være det, fortsetter han.

De Gea understreker samtidig hvor lykkelig han er i United.

- Det å spille for United, en av verdens aller største klubber, er noe som gjør meg svært stolt. Hver gang jeg tar på meg drakta, tar jeg også på meg klubbens historie.

Om en drøy måned returnerer De Gea og resten av Manchester United til sesongforberedelsene på Carrington - uten sir Alex Ferguson i managerrollen.

Keeperen tror likevel ikke at det vil bli altfor annerledes med David Moyes i sjefsstolen.

- Seøvfølgelig er det en stor forskjell med ny manager, sir Alex har tross alt vært her i så mange år.Jeg tror uansett at det ikke blir altfor forskjellig med den nye treneren, og regner med at han vil holde seg på den samme linjen som Ferguson, sier De Gea.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere