Gå til sidens hovedinnhold

- De nøytale holder med Liverpool

Glen Johnson mener folk er lei av at de samme lagene vinner ligaen år etter år.

Det sier han når gullkampen fortsatt er totalt åpen i Premier League.

Med åtte kamper igjen av sesongen, ligger rødtrøyene godt plassert på andreplass, fire poeng og én kamp mindre spilt enn ledende Chelsea. På plassen bak ligger Manchester City med to færre poeng, men med to færre kamper spilt.

Liverpool har uansett mye i sine egne hender. Rødtrøyene skal nemlig spille hjemmekamper mot både Manchester City og Chelsea i løpet av sesongens siste runder, og Liverpool er ligaens tredje beste hjemmelag. På de ti siste hjemmekampene står de igjen med ni seire og én uavgjort.

- Jeg tror de nøytrale holder med Liverpool. Ingen ønsker å se de samme lagene vinne ligaen år etter år, sier Johnson ifølge The Guardian.

- Morsom fotball
Mye av grunnen tror han ligger i Liverpools måte å spille fotball på. Under Brendan Rodgers har de utviklet et stort repertoar fremover på banen, og ligaens to toppscorere (Luis Suarez og Daniel Sturridge) spiller i rød drakt.

- De nøytale håper vi vinner, og det må være morsomt å se oss spille. Folk ser på fotball for å bli underholdt, og jeg tror vi gir dem det. Jeg tror folk heier på oss fordi vi gir dem noe nytt, sier den engelske backen.

Med sine 82 scoringer på 30 kamper i ligaen er de Englands mestscorende, og siden Premier League har unnagjort flere ligakamper enn de fleste andre toppligaene i Europa, topper de også listen over antall ligascoringer på kontinentet.

Luis Suarez, som er ligaens toppscorer, har inkludert hattricket mot Cardiff 28 nettkjenninger i Premier League, og har alene scoret to flere ligamål enn hele Cardiff-laget til sammen denne sesongen, mens spissmakker Daniel Sturridge har 19.

- Holde hodet kaldt
Glen Johnson er ikke overrasket over suksessen.

- Jeg er ikke det, for å være ærlig. Selv forrige sesong pløyde vi over mange lag, men vi scoret ikke på sjansene våre. I år har vi gjort det. Nå gjelder det å holde hodet kaldt. Hvis vi klarer å fortsette med å vinne kamper og gjøre jobben vår, kommer vi til å være på topp, eller helt i toppen, sier Johnson.

Neste Liverpool-kamp spilles allerede førstkommende onsdag, når Sunderland venter på Anfield. Kampen kan du følge i vårt livesenter fra klokken 21.

Slik spilles resten av sesongen:

Chelsea:
Crystal Palace (b)
Stoke (h)
Swansea (b)
Sunderland (h)
Liverpool (b)
Norwich (h)
Cardiff (b)

Liverpool:
Sunderland (h)
Tottenham (h)
West Ham (b)
Man. City (h)
Norwich (b)
Chelsea (h)
Crystal Palace (b)
Newcastle (h)

Man. City:
Man. Utd (b)
Arsenal (b)
Southampton (h)
Liverpool (b)
West Bromwich (h)
Aston Villa (h)
Sunderland (h)
Crystal Palace (h)
Everton (b)
West Ham (h)

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus

Kommentarer til denne saken