RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De siste transfer-ryktene i fotball

Foto: SCANPIX/EPA PHOTO PA/JOHN GILES
Sist oppdatert:
Sjekkheftene lades og spillernes agenter gnir seg i hendene. Det er tid for spekulasjoner, rene gjetninger og kvalifiserte spådommer. Her er de heteste transfer-ryktene akkurat nå.

Ifølge relativt sikre kilder har både Fiorentina og Real Sociedad sett på Southamptons Anders Svensson i det siste. Etter hans innsats mot Newcastle er sikkert ikke interessen mindre.

Leeds skal omtrent kvitte seg med hele førstelaget, og både Bolton og Celtic vil ha Michael Bridges. Bolton har visstnok tilbudt Lizarazu en kontrakt, mens Villa ville låne Robert Huth fra Chelsea hele neste sesong.

Liverpool-aktuelle Michael Dawson var også interessant for Aston Villa, men de vil, etter det kildene sier, ikke betale de fire millioner pund som Nottingham Forest vil ha.

Inter Milan vil gjerne ha John Terry fra Chelsea, mens Manchester City vil hente Christian Karembeu fra Olympiakos.

Når det gjelder de litt mer sikre kildene sier de at Mendietas lån til Middlesbrough blir en fast overgang, mens Paul Ince har uttalt at han likevel ikke vil legge opp etter at Wolverhampton rykket ned. Celtic har handlelisten klar, og Marcio Amoroso er en av de mest aktuelle.

Og så oppsummerer vi bare de aller heteste overgangsryktene fra den siste tiden:

Ronaldo til Chelsea, Beckham samme vei. Owen til Barcelona, og Ronaldinho til Chelsea. Kluivert til en Premier League-klubb, og Rivaldo til Bolton. Henrik Larsson vil gå til Osasuna og Jaap Stam til Ac Milan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere