RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De verste selvmålene

Foto: Kyrre Lien/SCANPIX
Å være målfarlig trenger ikke alltid å være positivt.

Vi har samlet de aller verste selvmålene vi har klart å lete fram på Youtube. Kos deg med tabber som omtrent er uvirkelige.

Hvis du har noen gode, egne forslag foreslår vi at de legges inn i kommentarfeltet under. Alle innspill mottas med takk, og legg også gjerne inn lenke til videoen på Youtube hvis du klarer å finne den så andre kan se hva du mener er strålende selvmål.

Som en liten bonus kan vi vise fram dette målet, som garantert kan regnes som et av de merkeligste som er laget noen gang. Sjekk i hvertfall uttrykket til dommeren. Det er nærmest ubetalelig.

Ok, her er selvmålene:

1. Lee Dixon
Det er ingen tvil om at dette selvmålet virkelig er av klasse. En nydelig lobb over egen målvakt.

2. Tony Popovic
Teknikk er viktig for å få til de virkelig nydelige målene, og dette er virkelig nydelig. Bare så synd det var i feil ende.

3. Ujpest-Dunaferr
Det er greit å dempe ballen i eget forsvar. Det som kanskje ikke er så greit er å dempe ballen og virkelig plassere den i eget mål. Vi vet dessverre ikke navnet på den målfarlige spilleren.

4. DVSC-Teva - Fehervar (eller noe slikt, vi er litt usikre)
Ok, vi vet ikke helt hvilke lag som spilte her, hvem som faktisk gjorde det her - men la oss bare si det slik: Sjekk klippet. Straffespark er som kjent ofte mål, men ikke på denne måten. Vi tar stor selvkritikk på dårlig research, men klippet skal snakke for seg selv.

5. Kere
Keeperen handser utenfor egen sekstenmeter, men det som skjer etterpå er nok tragisk for spilleren og samtidig utrolig morsomt. Og, ja, det blir mål. Klar fordel, kan man si.

6. Naturens kraft
Dette er jo egentlig ikke målvaktens skyld, men det er jo desto morsommere for det.

7. Goran Rubil
Det finnes mange målvakter med en skikkelig skuddfot, og det er jo ingen tvil om at dette er virkelig god plassering av et skudd. Bare så synd det er i feil ende.

8. Jamie Pollock
Tenk deg å hatt en spiss som klarer å komme seg forbi forsvaret på denne måten...

9. Materazzi
Selv de beste kan feile...

10. John Arne Riise
Riise var en målfarlig back, det er både snickers og twist.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere