De verste selvmålene

Foto: Kyrre Lien/SCANPIX

Å være målfarlig trenger ikke alltid å være positivt.

Vi har samlet de aller verste selvmålene vi har klart å lete fram på Youtube. Kos deg med tabber som omtrent er uvirkelige.

Hvis du har noen gode, egne forslag foreslår vi at de legges inn i kommentarfeltet under. Alle innspill mottas med takk, og legg også gjerne inn lenke til videoen på Youtube hvis du klarer å finne den så andre kan se hva du mener er strålende selvmål.

Som en liten bonus kan vi vise fram dette målet, som garantert kan regnes som et av de merkeligste som er laget noen gang. Sjekk i hvertfall uttrykket til dommeren. Det er nærmest ubetalelig.

HTML EMBED

Ok, her er selvmålene:

1. Lee Dixon
Det er ingen tvil om at dette selvmålet virkelig er av klasse. En nydelig lobb over egen målvakt.

HTML EMBED

2. Tony Popovic
Teknikk er viktig for å få til de virkelig nydelige målene, og dette er virkelig nydelig. Bare så synd det var i feil ende.

HTML EMBED

3. Ujpest-Dunaferr
Det er greit å dempe ballen i eget forsvar. Det som kanskje ikke er så greit er å dempe ballen og virkelig plassere den i eget mål. Vi vet dessverre ikke navnet på den målfarlige spilleren.

HTML EMBED

4. DVSC-Teva - Fehervar (eller noe slikt, vi er litt usikre)
Ok, vi vet ikke helt hvilke lag som spilte her, hvem som faktisk gjorde det her - men la oss bare si det slik: Sjekk klippet. Straffespark er som kjent ofte mål, men ikke på denne måten. Vi tar stor selvkritikk på dårlig research, men klippet skal snakke for seg selv.

HTML EMBED

5. Kere
Keeperen handser utenfor egen sekstenmeter, men det som skjer etterpå er nok tragisk for spilleren og samtidig utrolig morsomt. Og, ja, det blir mål. Klar fordel, kan man si.

HTML EMBED

6. Naturens kraft
Dette er jo egentlig ikke målvaktens skyld, men det er jo desto morsommere for det.

HTML EMBED

7. Goran Rubil
Det finnes mange målvakter med en skikkelig skuddfot, og det er jo ingen tvil om at dette er virkelig god plassering av et skudd. Bare så synd det er i feil ende.

HTML EMBED

8. Jamie Pollock
Tenk deg å hatt en spiss som klarer å komme seg forbi forsvaret på denne måten...

HTML EMBED

9. Materazzi
Selv de beste kan feile...

HTML EMBED

10. John Arne Riise
Riise var en målfarlig back, det er både snickers og twist.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag