RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deane skryter av Deila til skottene

HYLLER DEILA: Brian Deane har latt seg imponere av Ronny Deila.
HYLLER DEILA: Brian Deane har latt seg imponere av Ronny Deila. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)
Brian Deane hyller Celtics nye manager.

Brian Deane sparer ikke på lovordene når han blir kontaktet av Celtic om Ronny Deila. 

Engelskmannen, som de siste årene har ledet Sarpsborg 08, har blitt godt kjent med Tippeligaen, og er klar når han blir bedt om å fortelle om den tidligere Strømsgodset-treneren. 

Prøver å gjøre som Deila
- Det beste kompliment jeg kan gi Ronny er at vi prøver å bygge opp vår klubb slik Strømsgodset har gjort under ham, sier Deane til Celtics hjemmeside.

- De var ikke en stor klubb og hadde ikke uendelig med midler til å utvikle klubben, men han har utviklet en rekke gode spillere og Strømsgodset endte opp med å bli mestere i Norge, forklarer engelskmannen.

- En modig avgjørelse
Deane, som huskes på balløya for blant annet for å ha scoret det første målet i Premier League, synes Celtic har gjort en spennende valg med å ansette nordmannen.

- Ronny har kanskje ingen høy profil i England, men Celtic har funnet en som har ambisjoner. Jeg synes det er en tøff og modig avgjørelse, men en god ansettelse, sier engelskmannen. 

CELTIC: Ronny Deila ble fredag presentert som ny Celtic-manager. Nå får han skryt av sin tidligere Tippeliga-kollega Brian Deane.


- Han har ikke bare gjort Strømsgodset til mestere, men han har gjort det med stil. Laget hans spiller veldig god angrepsfotball, noe Celtic-fansen vil like, forklarer den tidligere Leeds United-spilleren. 

Mandag ettermiddag får Strømsgodset besøk av Haugesund på Marienlyst, men da med David Nielsen som leder fra sidelinjen.

Brian Deanes Sarpsborg 08 møter Viking hjemme.

Hele Tippeliga-runden kan du følge i vår livesystem fra klokken 15.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere