RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters/Scanpix)

Debutanter for Svennis

Sist oppdatert:
Sven-Göran Eriksson gir to debutanter sjansen til å vise seg fram når England reiser på USA-turné i slutten av måneden.

Skader og slitne kropper er årsaken til at Manchester United-spilleren Kieran Richardson, som har vært på utlån i West Bromwich etter nyttår denne sesongen, og Fulhams Zat Knight får sjansen.

- Kieran er et kolossalt talent. Han tok virkelig vare på sjansen han fikk i West Bromwich, og var en av de viktigste årsakene til at laget holdt seg i Premier League. Jeg håper han tar vare på sjansen i landslaget på samme måte, sier Svennis til Aftonbladet.

England reiser på turné til USA, der de skal møte verstnasjonen og Colombia i to kamper neste uke. I tillegg til mange avbud allerede, måtte Manchester Citys Shaun Wright-Phillips og Birminghams Matthew Upson nylig kaste inn håndkleet. Det åpner for nye debutanter.

Om Zat Knight sier Svennis følgende:

- Han er en annen spiller jeg har holdt under oppsikt. Han har alt som kreves for å bli en toppforsvarer, og det skal bli interessant å se ham på turneen. Det er en mulighet for ham til å vise at han kan spille på absolutt høyeste nivå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere