Deco enig med ny klubb

Foto: Armando Franca (AP/Scanpix)

Nå gjenstår det bare å bli enig med den gamle.

05.07.10 12:26

Decos karrierekurve har vært fallende etter at han kom til Chelsea for to år siden. Nå er portugiseren på vei hjem til fødelandet Brasil.

Ifølge Sky Sports er 32-åringen enig med Fluminense om de personlige betingelsene. Det bekrefter Celso Barros, som er president i Fluminenses eiergruppe.

Nå gjenstår bare ett problem: At Deco er under kontrakt med Chelsea, og at Fluminense ikke har til hensikt å kjøpe ham fri.

- Nå avhenger det av at han blir frigitt, og at han består den medisinske testen. Deco reiser til London for å bli enig med Chelsea. Når det er avklart, har han bedt om to ukers ferie med familien før han melder seg til tjeneste, sier Barros.

Deco spilte 43 kamper på sine to sesonger i Chelsea, og levde aldri opp til forventningene. Mer suksess hadde han i Barcelona fra 2004 og 2008, og ikke minst i løpet av de fem sesongene i Porto fra 1999-2004.

Deco var en av nøkkelspillerne på Jose Mourinhos fryktede mannskap som vant UEFA-cupen i 2003 og Champions League i 2004.

Deco ga seg på det portugisiske landslaget etter nederlaget for Spania i den iberiske VM-duellen i åttendedelsfinalen i Sør-Afrika.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.