RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty/All over Press

Defoe: - Det var galskap

Tottenham-spissen forteller om usikkerheten på White Hart Lane.

Da sommerens overgangsvindu nærmet seg slutten var det stor usikkerhet om hvem som ble værende og hvem som måtte forlate Tottenham.

Tom Huddlestone og Michael Dawson så ut til å bli være på vei til henholdsvis Stoke og QPR, men ble holdt igjen i siste øyeblikk.

- Galskap
Jermain Defoe innrømmer at det var kaotisk på White Hart Lane i de siste dagene før vinduet stengte.

- Det var galskap. Du går inn i garderoben, ser gutta og vet ikke om du ser dem neste dag. Det var rart. Jeg var borte én dag for å trekke en visdomstann. Da jeg kom tilbake, hadde Tom dratt på medisinsk test i Stoke og noen andre var også borte, sier Defoe til Independent.

- Jeg sa til gutta: «Jeg er borte én dag og så er alle spillerne på vei vekk?»

Fansen ba meg bli
Til slutt ble det ikke noe salg av Dawson og Huddlestone, men Luka Modric og Rafael Van der Vaart forlot begge White Hart Lane. Også Defoe var koblet til en overgang vekk fra klubben, men valgte å bli værende.

- Jeg hadde to år igjen av kontrakten min. Hver dag jeg gikk ut av huset kom fans bort og spurte om jeg ble værende. Jeg hadde elsket å kunne snu meg og svare ja, men jeg var ikke sikker.

- Styreformannen gjorde det klart at han ville ha meg og at manageren likte meg. Jeg spilte bra i oppkjøringen, så han ville at jeg skulle bli. Jeg elsker klubben, så jeg signerte og er forberedt på å bli.

Denne uken reiser Defoe til Moldova for å spille VM-kvalifiseringskamp for England. Med Wayne Rooney og Andy Carroll ute, er det en gode sjanse for at Spurs-spissen starter på topp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere