Gå til sidens hovedinnhold

Defoe ordnet målbragd

Spurs har scoret i 18 ligakamper på rad. Det er rekord.

TOTTENHAM - WBA 1-0:

Mye har handlet om Manchester City og Manchester United i toppen av Premier League denne sesongen, men bak de to har Tottenham vært en trussel.

Harry Redknapps gutter har så langt hatt en strålende sesong og anført av folk som Luka Modric og Gareth Bale har londonlaget klatret opp i toppsjiktet.

Tirsdag ble det tre poeng hjemme mot West Bromwich Albion, noe som betyr at White Hart Lane klubben bare er tre poeng bak United på andreplass på tabellen.

18 på rad
Begge lagene har nå spilt 19 kamper denne sesongen i den øverste divisjonen. Tottenham har likevel én kamp til gode på de fleste lagene i toppdivisjonen.

Jermian Defoes vinnermål betyr også Spurs har scoret minst ett mål i de 18 siste ligakampene. Dette er ifølge Infostrada klubbens beste scoringsrekke i Premier League noensinne.

Sist gang Harry Redknapps disipler gikk målløse av banen i Premier League var mot Manchester United 22. august i fjor. Spurs tapte for øvrig den kampen 3-0.

- Vi skaper mindre sjanser i dag enn hva vi vanligvis gjør. Dette er vel den kampen denne sesongen vi har skapt minst sjanser, sier Tottenham-manager Harry Redknapp til Sky Sports.

- Men slik blir det ofte når det er mange kmaper på rad, slik det har vært nå. Gutta blir slitene. Det er vanskelig å spille med samme energi og i dag var det et litt tregere Tottenham, sier han.

Sandro av banen
Tottenham var det beste laget før pause, men slet med å omsette spillet i store sjanser. Samtidig så forsvarte gjestene seg godt på White Hart Lane.

Gareth Bale var som alltid aktiv for vertskapet og i det 27. minutt fant han Rafael van der Vaart. Nederlenderens skudd ble slått ut til corner av Ben Foster.

Mens Tottenham skapte lite, så skapte Roy Hodgsons menn så å si ingenting. Peter Odemwingie og Jerome Thomas fikk fint lite å jobbe med på topp.

Dårlig nytt for Tottenham var det at Sandro måtte av banen i første omgang. Midtbanemannen pådro seg noe som kunne se ut som en strekk og måtte byttes ut. Inn kom Jake Livermore.

Defoe fant veien
I andre omgang fortsatte Tottenham å presse, men det ville seg ikke helt for londonlaget. Jermain Defoe fikk en god mulighet i det 51. minutt, uten å lykkes.

Drøye ti minutter senere skulle det imidlertid bli nettkjenning for den kortvokste Tottenham-spissen.

Defoe fikk ballen feilvendt inne i 16-meteren, vendte opp og sendte den forbi Foster i WBA-buret. En forløsende scoring for hjemmelaget og fult fortjent ledelse.

Flere mål ble det aldri i London og Defoes fulltreffer i det 63. minutt var dermed nok til at Tottnehams gode sesong fortsetter.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene