Gå til sidens hovedinnhold

Defoe Spurs-helt igjen

Jermaine Defoe har spilt 13 landskamper for England, men kun scoret ett mål. I klubbtrøya er statistikken en helt annen.

TOTTENHAM - FULHAM 1-0: - Vi må underholde, sa Tottenhams manager Martin Jol før kampen mot Fulham.

Og det ble til tider et underholdende oppgjør på White Hart Lane mandag kveld. Hjemmelaget produserte en rekke målsjanser, men avslutningene ble for dårlige.

Kampens eneste mål ble satt inn av Tottenhams spisstjerne Jermaine Defoe allerede etter åtte minutters spill.

Scorer kun for Spurs
Defoe ble flott spilt frem av Lee, og alene med keeper gjorde han ingen feil - spissen satte ballen kontant i mål fra 10 meter.

Den tidligere West Ham-spissen har kun scoret et mål for England på 13 landskamper siden landslagsdebuten borte mot Sverige 31. mars 2004.

Men statistikken er en helt annen i Spurs-trøya. På syv kamper denne sesongen har han scoret tre mål – og forrige sesong scoret han totalt 23 mål for London-klubben.

- Jeg scoret til sammen 23 mål i alle turneringer sist sesong. Kommer jeg opp i samme antall denne sesongen, vil jeg være strålende fornøyd, sa Defoe til Sky Sports tidligere denne sesongen.

Fjerdeplass
Fortsetter han slik han har gjort i sesongstarten, er Defoe allerede på god vei til å nå målet. Spissen ble byttet ut med Robbie Keane kvarteret før slutt mot Fulham.

Han forlot imidlertid gressteppet på White Hart Lane uten å legge skjul på at han helst ville spilt til siste slutt.

Tottenham klatret etter 1-0-seieren over Fulham opp på fjerdeplass på tabellen med 12 poeng etter syv serierunder, og passerte dermed Manchester Untied på tabellen.

Fulham ble værende i bunnen. Tottenhams London-rival er nummer 17 med kun fem poeng.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken