RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Martin Ødegaard har vært jaktet av en rekke store klubber. Nå er han enig med Real Madrid om en kontrakt fram til sommeren 2018.
Martin Ødegaard har vært jaktet av en rekke store klubber. Nå er han enig med Real Madrid om en kontrakt fram til sommeren 2018. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Ødegaard drar til Madrid torsdag

Sist oppdatert:
Martin Ødegaard reiser torsdag til Spania for å signere en tre og et halvt år lang kontrakt med Real Madrid, melder Drammens Tidende.

Avtalen mellom Strømsgodset og Real Madrid blir signert tirsdag. Partene ble enig om en overgang i København mandag kveld.

Ødegaard har ifølge DT takket ja til en kontrakt som binder ham til den spanske storklubben til sommeren 2018. Alle de personlige betingelsene er avklart.

Ifølge lokalavisen blir 16 år gamle Ødegaard umiddelbart innlemmet i Real Madrids A-stall. Det har hele tiden vært et krav fra faren Hans Erik Ødegaard at gutten skal trene med førstelaget.

Real Madrid skal ha sikret seg Ødegaard foran nesen på Arsenal, Bayern München og supertalentets favorittklubb Liverpool.

Drammens Tidende skriver tirsdag at Ødegaard skal matches på Real Madrids B-lag, Castilla, fram til sommeren, men trene fast med Cristiano Ronaldo og de andre stjernene. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere