RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ødegaard ikke i Real Madrids mesterligatropp

Martin Ødegaard, her før Norges EM-kvalifiseringskamp mot Ungarn, er ikke med i Real Madrid-troppen som møter Malmö tirsdag.
Martin Ødegaard, her før Norges EM-kvalifiseringskamp mot Ungarn, er ikke med i Real Madrid-troppen som møter Malmö tirsdag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Martin Ødegaard fikk ikke plass i Real Madrids tropp til mesterligakampen mot Malmö tirsdag.

Real-trener Rafael Benitez fant kun plass til én av de unge spillerne fra rekruttlaget til møtet med Malmö.

- Vi er fornøyd med Ødegaard, men beklager, det er ikke mer plass til unge spillere i morgen – bare Marcos Llorente, sa Benitez på mandagens pressekonferanse.

Real Madrid er allerede klare for avansement i mesterligaen, og flere kilder har hevdet at Ødegaard skulle få sin debut i Europas gjeveste klubbturnering.

- Han spiller og trener bra, men det er liten plass til de unge siden så mange er på vei tilbake fra skade, sa Benítez.

LES OGSÅ: Rekdal og Eggen slakter landslagsstjernene

LA LIGA-EKSPERT: Petter Veland.

- En overraskelse

Beskjeden fra Real Madrid-manageren kommer som en overraskelse på La Liga-ekspert Petter Veland. Han hadde på forhånd fått indikasjoner på at Ødegaard skulle være en del av troppen.

- Med tanke på den informasjonen jeg satt på, så er dette overraskende. Og det er tilbakemeldingene fra de jeg har snakket med nå også, at dette er en overraskelse blant ganske mange. Det er ikke bare her i lille Norge at man er overrasket. Det var en gjengs oppfatning i og rundt Madrid at han skulle være med i troppen i morgen, sier Veland til Nettavisen.

C More-kommenatoren er usikker på hvorfor Benitez ikke valgte å ta med nordmannen mot Malmö.

- Om det er Benitez som forsøker å gi et signal oppover i klubben om at det er han som styrer eller om informasjonen i utgangspunktet har vært feil vet jeg ikke, sier Veland.

Tredjevalg på Castilla

Han synes det er tydelig at Martin Ødegaard er blitt et tredjevalg blant de offensive spillerne på Castilla for Benitez.

- At Martin Ødegaard gjennom hele sesongen per definisjon er et tredjevalg av de offensive spillerne på Castilla virker å være åpenbart siden Marcos Llorente har vært med Real Madrid flere ganger og Borja Mayoral også har blitt foretrukket fremfor Ødegaard. Benitez tar først ut Llorente og deretter Mayoral hvis det er en eller to offensive spillere som skal være med fra B-troppen, forklarer Veland.

Tirsdagens Champions League-kamp mellom Real Madrid og Malmö kan du følge i vårt livesystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere