RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ødegaard må gå med krykker

PÅ KRYKKER: Fotballprofil Martin Ødegaard.
PÅ KRYKKER: Fotballprofil Martin Ødegaard. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Ble sendt til sykehus onsdag.

VG Nett skriver torsdag kveld at supertalentet Martin Ødegaard for tiden hopper rundt på krykker. Derfor trente han ikke med Strømsgodset torsdag.

Det er Godset-lege Erik Dag Knudsen som bekrefter dette til VG Nett.

Ødegaard skal ha kjent smerter i tåen onsdag og tok kontakt med legen. Etter en rask sjekk ble 16-åringen sendt til sykehus i Drammen.

Der skal de ha funnet en betennelse i negleroten. Dette krevde et lite inngrep og det er derfor Ødegaard nå må bruke krykker en liten periode.

Ødegaard er nå hjemme igjen fra sykehuset. Godset-legen sier at den unge spilleren nå først og fremst må ta det med ro en ukes tid.

Unggutten er Norges mest omtalt fotballspiller de siste månedene og har vært på besøk hos en rekke storklubber den siste tiden. Arsenal, Liverpool, Bayern München, Real Madrid og Barcelona er noen av klubbene som jakter ham.

Ifølge spanske medier skal imidlertid 16-åringen nå være svært nær en overgang til storklubben Real Madrid. Dette kan bli klart i løpet av kort tid.

Ødegaard debuterte både i Tippeligaen og for A-landslaget i 2014.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere