RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ødegaard med i landslagstroppen

MED: Martin Ødegaard er med i landslagstroppen.
MED: Martin Ødegaard er med i landslagstroppen. Foto: Javier Lizón / Efe (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Få overraskelser i Per-Mathias Høgmos landslagstropp.

ULLEVAAL STADION/OSLO (Nettavisen):

Det var knyttet spenning til om landslagssjef Per-Mathias Høgmo ville ta ut noen overraskelser i landslagstroppen som skal møte Kroatia.

Det gjorde han ikke, men han tok ut et par spillere som ikke har vært med i landslagstroppen på en stund.

Lenge siden
Vegar Eggen Hedenstad, som til daglig spiller for Eintracht Braunschweig, var en av spillerne som ble tatt ut som ikke har vært med på lenge.

- Vi har brukt tiden siden sist kamp godt, og har fulgt spillerne tett. Vi har lagt til rette for en god samling på Marbella, hvor vi møtes over helgen, sa Høgmo på pressekonferansen.

Han poengterer at han og støtteapparatet har vært ute og møtt spillere over hele Europa, og hatt god kontakt med utenlandsproffene siden forrige samling.

Ødegaard god nok
Martin Ødegaards situasjon i Real Madrid, hvor han spiller for andrelaget Castilla, har også vært et spørsmålstegn før uttaket.

Mange har lurt på om Castilla spiller på høyt nok nivå til at han har fått god kom kampform inn mot landskampene, men Høgmo har stor tro på at unggutten er klar for kamp.

Mangelen på spisser som spiller regelmessig på et godt nivå har også vært et bekymringsmoment før kampene, men det er heller ikke noe Høgmo tror vil spille noen avgjørende rolle mot Kroatia.

Her er troppen:
Keepere: Sten Grytebust, André Hansen og Ørjan Håskjold Nyland.

Forsvar: Tom Høgli, Tore Reginiussen, Vegard Forren, Even Hovland, Håvard Nordtveit, Vegar Eggen Hedenstad, Martin Linnes, Omar Elabdellaoui.

Midtbane: Jone Samuelsen, Alexander Tettey, Per Ciljan Skjelbred, Anders Konradsen, Harmeet Singh, Stefan Johansen, Markus Henriksen, Valon Berisha, Mats Møller Dæhli og Martin Ødegaard.

Angrep: Håvard Nielsen, Mohammed Adbellaoue, Tarik Elyounoussi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere