RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ødegaard på benken i ny Real-seier


VANT: Martin Ødegaard ble sittende på benken da Real Madrid vant treningskampen mot Milan i Kina.
VANT: Martin Ødegaard ble sittende på benken da Real Madrid vant treningskampen mot Milan i Kina. Foto: Tyrone Siu (Reuters)
Straffesparkkonkurranse avgjorde kampen.

Martin Ødegaard ble sittende på benken da Real Madrid vant treningskampen mot Milan i Kina. Kampen ble avgjort på straffer, og alle elleve på hvert lag måtte i aksjon før det endte 10-9.

Heller ikke mot Milan fikk nordmannen sjansen til å vise seg fram for trener Rafael Benitez i sesongoppkjøringen.

Real Madrid gjorde flere bytter i pausen, men Ødegaard ble sittende på benken. Det gjorde han også da det spanske hovedstadslaget slo Inter tidligere i uka.

Straffesparkkonkurranse
I Shanghai torsdag kom begge lag til flere sjanser, men ettersom ingen klarte å avgjøre i ordinær tid gikk det til straffesparkkonkurranse.

Der var James Rodríguez først ut, og sendte Real Madrid i føringen. Nigel de Jong svarte med å utligne for Milan. Deretter scoret både Reals-Marcelo og Milans-Matri. Casemiro ga spanjolene ledelsen før Matris lagkamerat Bacca skulle i ilden. Bacca bommet på stillingen 3-2. Spanjolenes kaptein Sergio Ramos la deretter press på Milan da han scoret på sin straffe. Keisuke Honda svarte med å sette sitt forsøk rolig i venstre hjørne.

Da fikk Toni Kroos muligheten til å avgjøre kampen. Tyskeren satte straffen ned til høyre, men der var keeper Gianluigi Donnarumma med og reddet.

Luiz Adriano utlignet for Milan, og etter fem straffer fra hvert lag sto det 4-4 i Kina.

Keeperen avgjorde
Konkurransen fortsatte, og Dani Carvajal scoret på Reals sjette straffe, det samme gjorde Riccardo Montolivo for Milan.

Nacho la på til 6-5, og presset lå på Milans Cristián Zapata. Keeper Casilla kastet seg riktig vei, men fikk ikke stoppet utligningen.

Russiske Denis Tsjerysev scoret og holdt Madrid-laget i føringen, men Jose Mauri sørget for at Milan holdt følge på 7-7.

Isco satte den åttende straffen for Real bak Milans 16 år gamle keeper. Davide Calabria scoret og igjen sto det likt i Kina.

Dagens tiende straffe for de hvitkledde scoret Jese, før Gabriel Paletta var sist ut av Milans utespillere til å score.

Dermed var det duket for keeperne. Casilla scoret sin, men Donnarumma klarte ikke å overliste den spanske sisteskansen. Dermed endte det 10-9 i Shanghai. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere