RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
POPULÆR: Martin Ødegaards deltakelse på landslaget følges av spanske medier.
POPULÆR: Martin Ødegaards deltakelse på landslaget følges av spanske medier. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Ødegaard skaper blest om landslaget

Spanske medier følger det norske landslaget på Marbella.

Martin Ødegaards nærvær i Norges landslagstropp trekker også spanske medier til samlingen på Costa del Sol. Tirsdag hadde sportsavisen Marca en halv side om Norge.

Det er selvsagt ene og alene på grunn av Real Madrids 16-årige stortalent. Sist Norges landslag var i Spania, for å møte Ukraina i Sevilla for tre år siden, skrev ikke spanske aviser en linje om det.

- Det er 24 spillere som siden i går (mandag) trener på Marbella Football Center, men all oppmerksomhet er konsentrert om én: Real Madrids perle, Martin Ødegaard, skriver avisen.

- Nesten 30 norske mediefolk følger det norske laget, og de følger hvert skritt Ødegaard tar, med millimeterpresisjon. Det beste eksempelet så vi i lobbyen på Hotel Gran Meliá Don Pepe, der Norge bor, hvor alle stilte seg i kø for å snakke med den unge Madrid-stjernen etter trenerens pressekonferanse.

Marca merket seg at fotballforbundet strengt regulerer tilgangen til Ødegaard. Mandag fikk mediene som hadde meldt ham inn to minutter hver med 16-åringen, tirsdag fikk Ødegaard helt mediefri.

- Fotballforbundets kontroll over alt som angår Ødegaard er total, fordi den unge stjernen så klart overgår de fleste av sine lagkamerater i medieoppmerksomhet. Derfor er han alltid ledsaget av en annen spiller eller et medlem av støtteapparatet, skriver Marca.

Avisen spurte også Per-Mathias Høgmo om hans syn på Ødegaards framtid i spansk fotball.

- Jeg er sikker på at han kommer til å ha suksess, men vi vil at han skal ta ett steg av gangen, svarte Høgmo blant annet. Hans formaning om å se på åtte år eldre Stefan Johansen og vente tålmodig på gjennombruddet nådde ikke gjennom.

- Han kommer til å overgå forventningene, sa Høgmo ifølge Marca. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere