RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ødegaards trener: - Jeg ville sagt ja med en gang

HILSER: Zinedine Zidane er muligens tidenes franske fotballspiller. Nå er han trener for Martin Ødegaard i Real Madrid Castilla, men han vil gjerne til topps i trenerkarrieren også. Her vinker han til publikum da Frankrike møtte Brasil på Stade de France nylig.
HILSER: Zinedine Zidane er muligens tidenes franske fotballspiller. Nå er han trener for Martin Ødegaard i Real Madrid Castilla, men han vil gjerne til topps i trenerkarrieren også. Her vinker han til publikum da Frankrike møtte Brasil på Stade de France nylig. Foto: Franck Fife (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Zinedine Zidane drømmer om å trene Real Madrid.

Zinedine Zidane (42) sier at han mer enn gjerne overtar som hovedtrener i Real Madrid den dagen han måtte få tilbudet.

- Selvsagt. Hvis stillingen blir tilbudt meg, så ville jeg ha sagt ja, takk med en gang. Men igjen: Real Madrid har allerede en strålende trener på plass i Carlo Ancelotti.

- Til tross for det mange sier, så er han den perfekte trener for klubben, sier Zidane i et intervju med Canal Plus.

Zidane er i dag trener for Real Madrid Castilla i spansk Segunda B der blant andre Martin Ødegaard spiller.

Den tidligere midtbaneeleganten sier at han ikke stresser med noe som helst. Han sier også at han en dag gjerne blir fransk landslagstrener.

- Jeg har god tid. Jeg er i en lærefase og ble heller ikke den spilleren jeg var i løpet av to år. Slik er det med treneryrket også. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere