Deila: - De merker kjøret

Celtic-manager Ronny Deila har grunn til å være fornøyd med laget sitt om dagen.

Celtic-manager Ronny Deila har grunn til å være fornøyd med laget sitt om dagen. Foto: Graham Stuart (Reuters)

Ronny Deilas Celtic-mannskap har spilt 57 kamper siden sesongstart i fjor høst.

Nordmannen innrømmer at spillerne begynner å bli slitne.

Søndag tok Celtic et nytt viktig skritt mot ligagull med 3-0-seier over Dundee United. Seieren betyr at Glasgow-klubben har åtte poengs forsprang til serietoer Aberdeen.

Nå handler alt om å holde koken helt til gullet er i boks. Deila vedkjenner at det har kostet mye krefter å konkurrere i serien, to skotske cuper og europaligaen.

– Det ser ut til at noen av spillerne begynner å merke kjøret etter at vi har spilt 57 kamper denne sesongen. Det er helt normalt. Men de må bare bite det i seg og fortsette å vinne kamper, sier telemarkingen til Glasgow Evening Times.

– Vi har vist en veldig stabilitet den siste måneden med hensyn til å vinne kamper, og det er veldig tilfredsstillende, tilføyer han.

Celtic har allerede sikret seg et trofé denne sesongen. Det kom da Dundee United ble slått i ligacupfinalen. Trener Deila drømte også om å gå til topps i FA-cupen, men nylig forsvant laget hans ut i semifinalen mot Inverness.

Dermed gjenstår kun avslutningen på den skotske ligaen før nordmannens første sesong i sjefsstolen på Celtic Park er omme.

Neste oppgave for Deilas mannskap er kommende fredags seriekamp mot Dundee. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag