RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deila: - Det har vært tøffe tider

LIKER SEG: Ronny Deila forteller at han begynner å finne seg til rette i Celtic.
LIKER SEG: Ronny Deila forteller at han begynner å finne seg til rette i Celtic. Foto: Goran Stanzl/pixsell (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Celtic-treneren har endelig funnet seg til rette i klubben.

Ronny Deila fikk en tøff start på karrieren i Celtic. Nå har resultatene gått riktig vei, og nordmannen har tilpasset seg hverdagen i Skottland.

I et intervju på Celtics hjemmeside, snakker Deila ut om de første månedene i Celtic. Han innrømmer at det tok tid før han klarte å slå seg til ro i Glasgow.

– Jeg nyter å bo her nå. De første månedene var litt annerledes. Det tok litt tid å tilpasse seg livet her, men når jeg reiser til Norge nå, sier jeg at «jeg skal hjem til Skottland» når jeg reiser fra Norge, sier Deila i intervjuet

- Totalt forskjellig
39-åringen mener presset han må leve med som trener for Celtic, er helt forskjellige fra det han hadde i Strømsgodset.

- Det er mye større press her. I Strømsgodset bygget jeg opp noe fra ingenting. Det var selvsagt større press de siste to sesongene, men det er totalt forskjellig her, sier Deila.

Etter en tung start med varierende resultater har ting snudd for den tidligere midtstopperen. Sju strake seirer i ligaen og avansement i europaligaen har gitt Celtic-sjefen arbeidsro.

- Man kan aldri være klar for en sånn jobb. Jeg har lært mye. Jeg har vokst som person og manager, men det har vært tøffe tider. Nå er det enklere å tenke framover.

Må sove mye
Deila vedkjenner at den dårlige starten gjorde det vanskelig å koble av. Han tenkte hele tiden på avgjørelser han gjorde eller kunne gjøre i Celtic. Nå er han i bedre balanse.

- I starten var jeg dårlig til å koble av, men nå har jeg blitt bedre til det. Jeg har fått noen norske TV-kanaler og er blitt kjent med litt flere folk, sier Deila.

Den tidligere Odd-spilleren prøver å gjøre de riktige tingene utenom tiden han bruker på Celtic, for å være maksimalt i stand til å lede den skotske storklubben.

- Det er viktig å være mentalt og fysisk i balanse. Jeg må bruke energien på riktige ting. For meg er det viktig å sove mye ellers er jeg ikke særlig god å ha med å gjøre. I tillegg spiser jeg riktig og trener, sier Deila. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere