RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby/Scanpix

Deila: - Helt rått

Sist oppdatert:
23-åring scoret sine to første Tippeliga-mål for Strømsgodset.

STRØMSGODSET - HØNEFOSS 4-1:

Strømsgodset har hatt suksess med å satse på unge spillere denne sesongen, og søndag var det en ny spiller som fikk sitt definitive Tippeliga-gjennombrudd for drammensklubben.

23 år gamle Jim Johansen vartet opp med to scoringer i løpet av kort tid i andre omgang i det som til slutt ble en 4-1-seier over Hønefoss. Hans to første fulltreffere på det øverste nivå.

Det første etter 49 minutter var en skikkelig perle. Johansen plukket opp en retur og satte fart mot mål. Hønefoss-keeper Thomas Solvoll kom ut, men til liten nytte. Godset-spilleren klinte nemlig ballen opp i nærmeste kryss på vakkert vis.

Og bare tre minutter senere var samme mann på farten igjen. Godset kontret og Lars Christopher Vilsvik la inn fra høyre. Ballen havnet hos Ola Kamara, som spilte videre til Johansen. Nok et gang trykket kantspilleren til og ballen føk opp i nettaket.

- Jeg har ventet lenge på Jim, han har vært god i andre divisjon. Han har en vanvittig skuddfot, og det første målet var helt rått, sier Strømsgodsets trener Ronny Deila til TV 2 Sporten.

Godsets øvrige scoringer ble besørget av Gardar Johansson og Ola Kamara, mens Kenneth di Vita Jensen scoret for gjestene.

Resultatet betyr at Strømsgodset nå ligger som nummer åtte på tabellen når to serierunder gjenstår. Hønefoss ligger fortsatt på kvalikplass med 24 poeng fra 28 kamper, og kan bli satt under press om Kongsvinger på plassen bak slå Brann mandag.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere