*Nettavisen* Sport.

Deila: - Ingen unnskyldninger

SKUFFET: Ronny Deila gadd ikke bortforklare lagets skuffende tap. FOTO: NTB scanpix Foto: Stefano Rellandini (Reuters)

Celtic-trener Ronny Deila så ingen grunn til å forsøke å bortforklare lagets svake forestilling mot St. Johnstone onsdag.

05.03.15 08:49

Tre dager etter 4-0-triumfen mot serietoer Aberdeen måtte telemarkingen se mannskapet sitt tape for fjerde gang i ligaen denne sesongen. Etter kampen gjorde han ingen forsøk på å bortforklare den svake prestasjonen.

- Det er ingen grunn til å lete etter unnskyldninger. Vi var rett og slett ikke gode nok. Det var noen slitne spillere utpå der, men vi skulle spilt bedre som lag, sa han.

- Vi har spilt tre viktige kamper på kort tid og én av dem var i Italia. Jeg føler med spillerne, og jeg forstår at det er tøft. Men det er likevel skuffende at vi tapte og ikke fikk med oss noe fra denne kampen, tilføyde han.

Nå ber den norske treneren laget se framover og bruke smellen mot St. Johnstone til noe positivt.

- Vi må lære av dette og gjøre oss klare for søndagens kamp. Vi har fire dager på å reise oss, og vi skal klare å levere en god forestilling mot Dundee United, sa Deila.

Søndag er det kvartfinale i den skotske FA-cupen som gjelder, og om halvannen uke møtes Celtic og Dundee United til ny duell i den skotske ligacupfinalen.

Deilas gutter, som nå er seks poeng foran Aberdeen i ligaen, er favoritter til å vinne samtlige tre titler i skotsk fotball denne sesongen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag