RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deila: - Jeg var irritert

Celtic og manager Ronny Deila har ikke hatt den sesongstarten som den kritiske fansen hadde håpet på.
Celtic og manager Ronny Deila har ikke hatt den sesongstarten som den kritiske fansen hadde håpet på. Foto: Nial Carson (Pa Photos)
Celtic og manager Ronny Deila har ikke hatt den sesongstarten som den kritiske fansen hadde håpet på.

Nå forventes det at Celtic slår tilbake etter landslagspausen.

Torsdag holdt Deila hoff for skotsk presse foran lørdagens kamp borte mot Ross County. Celtic ligger på sjetteplass i serien etter at ni serierunder er unnagjort. Laget har en kamp mindre spilt, men har seks poeng opp til serieleder Hamilton.

- Vi var inne i en god periode, men fikk et tilbakeslag i kampen mot Hamilton. Jeg var irritert over tapet, men nå er det historie. Hvis vi fortsetter å skape mange sjanser, så vinner vi kamper. Nå trenger vi et godt resultat, og vi må benytte anledningen til å slå tilbake. Vi må bli mer nøyaktige i det vi gjør, sa Deila.

Deila måtte også svare på spørsmål om spillernes fysiske tilstand og matvanene deres.

– Det er det blitt snakket så mye om og blitt blåst opp. Vi vil at våre spillere skal være 24-timers idrettsutøvere, og det er ingenting galt med det.

– Det viktigste er hva som gjøres ute på banen og på trening. Vi vil ha full intensitet i hver eneste kamp, og at spillerne yter 100 prosent hver eneste dag. Dere så i dag at spillerne begynner å respondere og ga alt under treningen. Så jeg vet godt hva vi skal utvikle, sa Deila.

Deila åpnet torsdagens seanse med å skryte av Skottlands innsats i EM-kvalifiseringen som endte med 1-0 hjemme mot Georgia (lørdag) og 2-2 borte mot Polen (tirsdag).

– Det var flott å se et skotsk lag som spilte med selvtillit, var gode med ballen i laget og som holdt posisjonene. Mange av spillerne kom tilbake med en god følelse, og Skottland var fantastiske da jeg så dem tirsdag, sa Deila. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere