RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deila: - Vi slår tilbake

Celtic-manager Ronny Deila er trygg på at spillerne hans reiser seg fra helgens nederlag i serien og slår tilbake i den avgjørende mesterligakampen mot Maribor.
Celtic-manager Ronny Deila er trygg på at spillerne hans reiser seg fra helgens nederlag i serien og slår tilbake i den avgjørende mesterligakampen mot Maribor. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos)
Offensiv nordmann før skjebnekampen tirsdag.

Celtic-manager Ronny Deila er trygg på at spillerne hans reiser seg fra helgens nederlag i serien og slår tilbake i den avgjørende mesterligakampen mot Maribor.

De slovenske mesterlaget gjester Celtic Park til returkamp i siste kvalifiseringsrunde tirsdag. Celtic er favoritt etter å ha spilt 1-1 på bortebane i forrige uke.

I helgen ble det derimot et skuffende 0-1-tap på bortebane mot Inverness. Da skiftet Deila ti spillere i startoppstillingen for å gi noen av stjernene hvile.

Forhåpentlig for nordmannen vil det gi effekt mot Maribor.

– Det var mange endringer i laget (mot Inverness), og det fungerte ikke slik jeg ønsket. Spillerne vil ikke ha noen problemer med å løfte seg. Vi har en ny hjemmekamp nå, og vi vil slå tilbake på tirsdag, sier Deila.

Optimisme i Maribor

Blant spillerne som kan skyte Celtic til mesterligaen lukrative gruppespill, er den innleide Cardiff-spissen Jo Inge Berget. Han har stor tro på at laget går videre.

– Vi fikk et godt resultat på bortebane. Nå er det opp til oss å fullføre jobben hjemme, sier Berget.

Mens Celtic tapte i helgen, opplevde Maribor suksess i hjemlig liga. 3-0-seieren over Zavrc løftet laget til annenplass i serien og løftet laget inn mot oppgjøret i Skottland.

– Vi fikk en viktig seier rett før reisen til Glasgow. Den gjør oss bare sterkere og mer selvsikre. Det er en stor kamp vi har foran oss, sier den franske spissen Jean-Philippe Mendy, som lørdag scoret sitt første mål for sesongen. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere