*Nettavisen* Sport.

Deila klar for finale

Ronny Deila leder Celtic tirsdag. Foto: Jeff Holmes (Getty Images)

Ronny Deila lot Åge Hareide-temperaturen ligge før møtet med Malmö FF.

- Dette er som en finale for oss. Jeg synes vi i Glasgow viste at vi er et bedre lag enn Malmö. Vi er vant til denne typen av press. Alle vil alltid slå Celtic, sa han på mandagens pressekonferanse.

Han lot seg ikke dra inn i debatten rundt Åge Hareides bredside mot den skotske pressen og uttalelser fra MFF-spillere.

- Jeg bruker ikke noe energi på det. Det er dere i pressen som synes dette er morsomt og som skaper litt debatt. Det er bra.

Det er trolig at Mikael Lustig ikke rekker kampen. Kroppsspråket til Deila når spørsmålet kom opp tyder på at det ikke er 50-50 for at han kommer på banen.

Nøkkelmann

Celtic vant hjemmekampen 3-2, men laget slapp inn et måltid på overtid. Dermed har Malmö FF et meget godt utgangspunkt foran returen.

- Vi må bare følge kampplanen vår helt ut. Jeg vil gjerne si at det er 60-40 til oss som favoritter. Vi har respekt for Malmö. Vi vet hva vi kommer til å møte, og de gjør sikkert også det samme. Det blir kanskje litt annerledes borte for oss, sa Deila.

Virgil van Dijk forsvinner høyst trolig rett etter kampen mot MFF. Det er satt spørsmålstegn ved om han er mentalt klar for MFF-oppgjøret.

– Jeg har ingen tvil ved å bruke ham. Virgil er en fantastisk fotballspiller, og jeg håper han blir hos oss framover, sa Deila.

Nederlenderen er ventet å flytte til Southampton og landsmann-manager Ronald Koeman. Salget vil trolig gi Celtic vel 100 millioner kroner. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag