RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deila lei av negativiteten: - Vi kan ikke spille Play Station-fotball hver gang

Ronny Deila (t.v). FOTO: NTB scanpix
Ronny Deila (t.v). FOTO: NTB scanpix Foto: Graham Stuart (Reuters)
Ronny Deila og Celtic vant 2-1 mot Hamilton i den skotske serien søndag. Etter kampen fikk den norske treneren nok av det negative fokuset.

- Hvorfor kan vi ikke snakke om målene vi scoret? Hvorfor er det alltid det negative? spurte Deila etter flere kritiske spørsmål på pressekonferansen.

Celtic spilte ikke en god kamp, men sikret likevel tre poeng etter å ha kommet under 0-1 tidlig i oppgjøret.

- Jeg er stolt av guttene. Dette er fjerde gang på rad vi tar tre poeng etter å ha spilt i Europa. Se på andre lag i Europa og se om noen har klart det. Jeg er lei av å prate om negative ting, sa Deila ifølge nyhetsbyrået AFP.

- Vi har spilt ti kamper i serien og står med sju seirer, to uavgjort og ett tap. Jeg synes ikke det er så ille. Det er bedre enn i fjor. Vi ønsker å vinne trofeer og vi håper å gå videre i Europa. Guttene gjør hva de kan hver eneste dag for å klare det.

- Vi kan ikke spille Play Station-fotball hver gang. Noen ganger må vi kjempe for poengene, og det var det vi gjorde i dag, sa Deila.

Etter trepoengeren mot Hamilton ligger Celtic ett poeng bak serieleder Aberdeen. Ned til Hearts på tredjeplass skiller det seks poeng.

Gramoz Kurtaj sendte vertene i ledelsen etter kun fire minutter, men scoringer av Dedryck Boyata og Leigh Griffiths sørget for Celtic-seier.

- I dag handlet det om å ta ansvar og snu kampen etter en dårlig start. Det klarte vi, og det viser karakter, fastslo Deila. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere