Deila med full uttelling på spillerkjøp

NY SEIER: Celtic-sjef Ronny Deila kan smile.

NY SEIER: Celtic-sjef Ronny Deila kan smile. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos / NTB scanpix)

Har ikke skjedd siden 1987.

PARTICK THISTLE - CELTIC 0-3:

Stefan Johansen scoret for Celtic i 3-0-seieren over Partick Thistle onsdag, men det var to nykommere som stjal showet i byderbyet.

Gary Mackay-Steven trengte bare 38 sekunder på å score sitt første Celtic-mål i debutkampen, mens Stuart Armstrong måtte ha nesten en halvtime. Begge ble hentet til Ronny Deilas lag fra Dundee United på den siste dagen før overgangsvinduet stengte.

Mackay-Steven scoret på et hjørnespark fra Stefan Johansen, mens Armstrong doblet ledelsen etter samspill med John Guidetti. Det var første gang siden 1987 at to Celtic-spillere samme dag har scoret i debutkampen sin.

Med 2-0 var mye gjort. Stefan Johansen økte ledelsen med et flott skudd midtveis i annen omgang og ble rett etter byttet ut. Det venter mange viktige kamper for Celtic, som henger med i fire turneringer. Etter helgens seriekamp mot St. Johnstone kommer Inter på besøk i europaligakamp neste uke.

Celtic tok sin sjuende seier på rad, og laget har holdt nullen i sine åtte siste kamper.

- Jeg er svært fornøyd med prestasjonen, for vi spilte på en veldig vanskelig bane, sa Deila etter kampen på lille Firhill.

- Etter det store antallet kamper vi har spilte er det en fare for en formsvikt, men i dag presterte vi godt og tok en god seier, sa han.

Med seier i onsdagens hengekamp skaffet Celtic seg tre poengs forsprang til Aberdeen, som fortsatt har spilt en kamp mer enn Deilas lag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.