RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VIL SLÅ TILBAKE: Etter en svak periode, ønsker Ronny Deila nå å få sving på sakene igjen i Celtic.
VIL SLÅ TILBAKE: Etter en svak periode, ønsker Ronny Deila nå å få sving på sakene igjen i Celtic. Foto: Osman Orsal (Reuters / NTB scanpix)

Deila med lovnad til fansen: - Tiden er inne nå

Ronny Deilas jubelbrøl er savnet i den skotske storklubben.

Ronny Deila ble i 2014/15-sesongen populær blant Celtic-fansen ved å gjøre «Ronny Roar». Gjennom den tøffe høstsesongen i år har jubelbrølet uteblitt, men nordmannen lover å ta i bruk feiringen igjen snart.

Celtic leder den skotske ligaen, men i Europa har det ikke gått veien for Deila. I mesterligaen ble det exit mot Malmö, mens i europaligaen ble skottene rundspilt av blant andre Molde og gikk ikke videre fra gruppespillet.

40-åringen er ikke like populær blant fansen lengre og supporterne har vært tøffe mot den tidligere Strømsgodset-treneren denne høsten. Deila har ikke følt for å gjøre det «Ronny Roar» den siste tiden.

- Vil jeg gjøre Ronny Roar igjen? Vi får se, man vet aldri, sa Deila på en pressekonferanse.

Skjebnekamp?
Celtic-legenden Chris Sutton skrev lørdag i en kommentar at klubbens ledelse burde sparke Deila om det blir tap mot Hearts søndag. At nordmannen ikke har feiret på vanligvis, kan ha påvirket fansen i negativ retning.

- Jeg har ikke følt at det har vært rett i det siste. Det har ikke vært nok til å gjøre et Ronny Roar, men det kommer tilbake. Ting må snu og det ønsker vi at det gjør. Tiden er inne nå, sa Deila til Daily Record.

Den norske manageren kan ikke love et jubelbrøl selv om det blir seier mot Hearts søndag.

- Det kommer an på om laget spiller bra. Du må være fornøyd med det du gjør. Hvis jeg skal stå foran supporterne må du føle at dette er fantastisk og at det føles som vi er på riktig vei, sa Deila.

Misfornøyd
Deila skjønner at fansen er skuffet over innsatsen i Europa og er heller ikke selv fornøyd med prestasjonene utenfor de hjemlige turneringene.

- Vi har hatt gode prestasjoner og noen dårlige prestasjoner. Alle vet at vi ikke var fornøyd med å ikke komme videre i Europa. Det var hovedmålet vårt, sa Deila.

Den tidligere midtstopperen er sikker på at det vil snu og at fansen får høre hans etter hvert kjente jubelbrøl.

- Jeg elsker å vinne og uansett hvem vi spiller mot, så er det en fantastisk følelse å vinne. Så det vil komme tilbake og vi har mye å spille for. Jeg ser fram til det, sa Deila. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere