RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deila-rival blir Tettey-sjef

File photo dated 05/10/2014 of Hamilton manager Alex Neil.
File photo dated 05/10/2014 of Hamilton manager Alex Neil. Foto: Pa Wire (Pa Photos)
Alex Neil (33) ble fredag ansatt som ny manager i Alexander Tetteys engelske klubb Norwich.

Neil kommer fra jobben som spillende trener i den skotske toppserieklubben Hamilton. Der har 33-åringen gjort en meget god jobb.

Etter å ha ført klubben opp på øverste nivå i Skottland i sin første sesong som sjef, har Neil og Hamilton fortsatt suksessen i høst. Det nyopprykkede var lenge serieleder, men er nå nummer tre på tabellen.

– Jeg er henrykt over å få muligheten til å lede en klubb med den statusen som Norwich har. Det er en fantastisk utfordring i en stor klubb, og dette ser jeg fram til, sier Neil.

Han etterfølger dermed Neil Adams som manager på Carrow Road, og råder nå over en spillerstall som inneholder blant andre Alexander Tettey.

– Jeg har sett mange kamper fra både Premier League og mesterskapsserien gjennom årene, og jeg har alltid vært imponert over Carrow Road og fansen her. Dette er en framtidsrettet klubb med fantastisk infrastruktur og store ambisjoner som matcher mine egne ambisjoner, sier Neil.

Neil får sin debut som Norwich-manager i lørdagens møte med ligaleder Bournemouth.

Norwich ligger i øyeblikket på sjuendeplass på tabellen. Tre poeng skiller opp til Brentford, som innehar den siste omspillsplassen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere