*Nettavisen* Sport.

Deila tror ikke på Ødegaard-overgang

Celtic-manager Ronny Deila tror ikke han klarer å lokke stortalentet Martin Ødegaard til å velge spill i Skottland framfor de mange interesserte storklubbene. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)

- Det blir vanskelig.

Celtic-manager Ronny Deila tror ikke han klarer å lokke stortalentet Martin Ødegaard til å velge spill i Skottland framfor de mange interesserte storklubbene.

Siden Ødegaard slo gjennom for Deilas tidligere klubb Strømsgodset i sommer, har det kokt rundt den norske 15-åringen. De fleste storklubbene i Europa skal være interesserte, med de spanske gigantene Real Madrid og Barcelona blant de hyppigst nevnte de siste månedene.

Også Celtic har vært nevnt som en mulig reisemål for det norske stortalentet. Mye på grunn av koblingen Deila har til Strømsgodset. Det var også Celtic-manageren som ga Ødegaard hans første sjanser på A-lagsnivå. Men nå har Deila nærmest gitt opp å gjenforenes med den ferske landslagsspilleren.

– Det tror jeg blir vanskelig. Det er ikke lett. Da må vi i hvert fall love ting som ikke de kan, sier Deila til NTB på spørsmål om Celtic kan konkurrere med storklubbene om Ødegaards underskrift.

Det er ventet å bli hard kamp om Ødegaard når overgangsvinduet åpner i januar. Drammenseren har kontrakt med Strømsgodset ut 2015-sesongen.

(©NTB)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag