RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deila utålmodig på Guidetti-avgjørelse

UTÅLMODIG: Celtic-manager Ronny Deila er lei av å vente på at svenske John Guidetti skal bestemme seg.
UTÅLMODIG: Celtic-manager Ronny Deila er lei av å vente på at svenske John Guidetti skal bestemme seg. Foto: Russell Cheyne (Reuters)
Sist oppdatert:
Vil sikre seg Manchester City-spilleren permanent.

Celtic-manager Ronny Deila varsler at klubben snart må se seg om etter andre alternativer hvis ikke toppscorer John Guidetti snart tar en avgjørelse rundt egen framtid.

Svenske Guidetti er på lån fra Manchester City denne sesongen, og Deila ønsker å sikre seg angriperen permanent. Men 22-åringen har drøyd med å ta en avgjørelse, og har også vært åpen på at han vil se hvilke muligheter han har. Nå varsler Deila at en avgjørelse må komme snart.

- Celtic har også andre alternativer, det gjelder for begge parter. Vi må kjempe for å beholde ham, men han må også være fornøyd med at vi vil ha ham her. Å spille for Celtic er stort, og det finnes andre spillere som vil spille her, sier Deila til Manchester Evening News.

Han sier at han håper det går i orden med Guidetti, som har scoret 11 mål på 18 kamper.

- Jeg tror det kommer til å løse seg. Men har vi andre alternativ? Ja. Og uansett skal John være her ut sesongen, sier nordmannen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere