RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

POENGTAP: Celtic-manager Ronny Deila måtte seg laget sitt gi bort ett poeng på overtid.
POENGTAP: Celtic-manager Ronny Deila måtte seg laget sitt gi bort ett poeng på overtid. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos)

Deilas seiersdrøm brast på overtid

Sist oppdatert:
Nordmannen måtte se Hearts stjele med seg ett poeng på overtid.

HEARTS - CELTIC 2-2:

En presset Ronny Deila har ikke hatt det lett den siste tiden, selv om de leder den skotske serien.

Laget har blitt slått ut av både Champions League-kvalifiseringen og gruppespillet i Europa League. Lørdag gikk en Celtic-legende ut og sa at Deila burde sparkes med tap mot Hearts.

Søndag glapp seieren mot Hearts på overtid, etter at Osman Sow klinket inn utligningen på overtid med et vakkert skudd. Deila var likevel ikke bare misfornøyd etter poengtapet.

- Tidligere spilte flere av spillerne for seg selv, heller enn for laget. I dag var det gamle laget mitt tilbake. Dette er sånn jeg vil se laget mitt spille. Det er det positive. Vi hadde uflaks med noen skader, og det tok tid å organisere oss etter det, forteller Deila, ifølge NTB.

- Vi tok ledelsen med et nydelig mål, men så utlignet de. Det gjorde det tøft å gå til pause. Men vi viste kvalitet og mental styrke da vi gikk ut i andre omgang og kontrollerte. Det er skuffende å slippe inn mål helt på slutten, men det jeg er fornøyd med i dag er lagånden, sier han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

KUNNE JUBLE: Hearts-spillerne kunne feire at de klarte å ta med seg ett poeng etter at Osman Sow utlignet på overtid.

Ledet to ganger
Nir Bitton ga gjestene ledelsen drøye 40 minutter ut i oppgjøret på Tynecastle Park, til stor jubel fra Deila og bortefansen.

Gleden ble imidlertid kortvarig, for rett før pause utlignet Sam Nicholson for hjemmelaget. Dermed var det dødt løp da lagene gikk i garderoben.

Deila kunne igjen slippe jubelen løs i den andre omgangen, da Rogic sendte gjestene i ledelsen med 20 minutter igjen på klokken.

Hearts ga seg imidlertid ikke og på overtid fastsatte Sow sluttresultatet til 2-2. Dermed lever Deila fortsatt farlig som manager for den skotske storklubben.

To skader
Et annet skår i gleden for den norske manageren var at både Stuart Armstrong og Dedryck Boyana måtte ut med skade i den første omgangen.

Det er usikkert hvor lenge skadene vil holde de to spillerne på sidelinjen.

Les også: Deila under press før juleprogrammet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere