*Nettavisen* Sport.

Deilas stjernespiss vil vekk

VIL VEKK? John Guidetti innrømmer at han ønsker en retur til Feyenoord, og gjerne så raskt som mulig. Foto: Danny Lawson (Pa Photos / NTB scanpix)

John Guidetti vil tilbake til Nederland - så snart som mulig.

04.03.15 10:10

John Guidetti er denne sesongen på lån i Celtic fra Manchester City.

Celtic-manager Ronny Deila har aldri lagt skjul på at han ønsker å hente svensken på permanent basis, etter at spissen har vært meget god for den skotske storklubben denne sesongen.

På 19 kamper har han scoret syv mål for laget som leder den skotske ligaen.

Vil ikke signere
Celtic har en avtale med City om prisen for en permanent overgang for Guidetti, men så langt har de ikke klart å overtale svensken til å skrive navnet sitt på en langvarig kontrakt.

Guidetti har så langt forholdt seg taus om hva han tenker om sin egen klubbfremtid, men nå tar han bladet fra munnen.

I et intervju med den nederlandske TV-kanalen RTV Rijnmond, forteller svensken at han kan tenke seg å fortsette karrieren et annet sted enn i Celtic.

Vil tilbake til Nederland
Under 2011/12-sesongen var Guidetti på lån fra City til Feyenoord i den nederlandske ligaen, hvor han var en stor suksess med 20 mål på 23 kamper for den nederlandske storklubben.

Nå innrømmer spissen at han kan tenke seg en retur til Nederland.

- Det ville ikke vært noe som var bedre. Jeg vil tilbake til Feyenoord, og kanskje så raskt som mulig, sa Guidetti i TV-intervjuet, ifølge Glasgow Evening Times.

22-åringen har vært eid av Manchester City siden 2008, men han har aldri spilt en offisiell kamp for Premier League-laget. I stedet har han vært utlånt til en rekke klubber, inkludert Stoke, Burnley og Feyenoord.

Celtic topper den skotske toppserien, og virker å ha avgjort gullkampen etter helgens 4-0-seier over gullrival Aberdeen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.