RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Del Bosque gir seg etter EM i 2016

Den spanske landslagstreneren Vicente del Bosque vil ikke fortsette etter EM-sluttspillet i Frankrike om knappe to år.
Den spanske landslagstreneren Vicente del Bosque vil ikke fortsette etter EM-sluttspillet i Frankrike om knappe to år. Foto: David W Cerny (Reuters)
Sist oppdatert:
Den spanske landslagstreneren Vicente del Bosque vil ikke fortsette etter EM-sluttspillet i Frankrike om knappe to år.

– I livet kan man ikke være sikker på noe, men ja, intensjonen er å fortsette til EM i 2016 og gi meg etter det, sier 63-åringen til den spanske avisen AS.

Del Bosque har vært spansk landslagstrener siden 2008. Siden den gang har det blitt to EM-titler (2008, 2012) og én VM-triumf (2010). I sommerens mesterskap i Brasil ble det fiasko da stjernegalleriet røk ut av gruppespillet, men del Bosque fikk likevel fortsette i sjefsstolen.

Nå gir han tidlig beskjed om sin avgang for å gi Den spanske fotballforbundet den tiden de trenger til å finne en arvtaker.

– De trenger å forberede en rolig overgang, men jeg kommer til å holde meg nær fotballen og forbundet, sier del Bosque. (©NTB) (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere